2-0 Kaçınılmaz Dedi

Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, Seçim Çalışmaları kapsamında Ayancık ve Erfelek’te vatandaşlarla bir araya geldi.

2-0 Kaçınılmaz Dedi

24 Mayıs 'ta Ankara Arena'da gerçekleşen aday tanıtım toplantısının akabinde dün seçim çalışmalarına başlayan Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, Cuma Namazı sonrasında ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla sohbette bulundu. Ergün, önce Allah'ın izni sonra Güçlü Cumhur İttifakıyla Sinop 'ta 2-0'ın kaçınılmaz bir sonuç olacağını vurguladı.

Seçim çalışmalarının ikinci durağı olan Erfelek'te pazar esnafını ziyaret eden Ergün, ilçe halkıyla bir araya geldi. Yaklaşık 15 yıl yürüttüğü belediye başkanlığı görevinin ardından yeni bir başlangıçla Sinop’a ve tüm ilçelerine hizmet etmek için bu yola çıktığını söyleyen Ergün, hep birlikte üstün bir gayretle çalışarak, 24 Haziran’da Sinop’u mecliste Ak Partiden 2 milletvekili ile temsil edecek bir sonuca yakın olduklarını ifade etti.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 6 yıl Önce

Iktidar sinopta 2-0 yapamaz... ayhan bey gerçeklerin farkında değil...boşuna ayancikta siyaset yapmış...ayhan beye şimdiden hoşçakal der.. seçilmesi çok zor kendisinin...Geçmiş olsun şimdiden... hayal etmek güzel ama 24 haziran akşamı gerçeklerle yüzleşmek daha acı... hayal aleminde yüzmeyin... sinopu bilen bir siyasetçi olsa böyle konuşmaz ve 2. Sıradan vekillik için zorlamaz...

banner381
SIRADAKİ HABER