2013’ ün İlk Müjdesi Milletvekili Ersoy’ dan,

Sinop İl Özel İdaresine verilen 23 Milyonluk ek ödeneğin müjdesini Milletvekilimiz Mehmet Ersoy verdi.

2013’ ün İlk Müjdesi Milletvekili Ersoy’ dan,

Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

  “Değerli hemşerilerim; Sayın Başbakanımızın Sinop İl’ine verdiği yılbaşı hediyesini paylaşmak istiyorum. 2012 yılı bütçe fazlası ödeneklerden sayın Başbakanımızın talimatı ile Afad tarafından 20 milyon ve İçişleri Bakanlığı tarafından da 3 milyon olmak üzere toplam 23milyon ödenek aktarılmıştır. Bu yıl içersinde aktarılacak rutin bütçe ve Köydes ödenekleri de ilave edildiğinde ilimiz için önemli bir yatırım süreci oluşacaktır. Ümit ediyorum ki bu bütçe ile özellikle köy yollarımızın eksikleri giderilecek, bütün sorumlu arkadaşlarımızın gayretleri ile de inşallah kırsal alan ulaşımında bir dönüşüm sağlanacaktır. Örneğin bütün Sinop’umuza özellikle de köy yolları bozuk olduğu için benden sürekli talepte bulunan sevgili hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Başta Sayın Başbakanımıza ve ilgili tüm Bakanlarımıza da teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam inşallah” dedi.

  Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt ek ödeneğin ilimize aktarılması konusundaki desteklerinden ötürü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilimiz Mehmet Ersoy ve ilgili bakanlıklara teşekkür ettiler.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2013, 15:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
FARUK  ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 11 yıl Önce

gerzemize hayırlı olmasını diler emeği ğeçenlere teşekkür ederim durmak yok yola devam

Gerze'yi
Gerze'yi - 11 yıl Önce

allah razı olsun başbakanımızdan millet vekilimizden turkiye cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne kadar gelen ödenek 2 yılda on misli fazla ödenek geldi eyer bu hizmetleri götmeyin ak parti ne yaptı derlerse ben o insanın aklı dengesinden süper duyarım insan bakan kör olması lazim

banner381
SIRADAKİ HABER