24 Haziran’da Sinop İYİ Olacak

İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Ceyhan Demir, İYİ Parti Sinop İl ve Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri Bekteşağa Köyü Hıdırellez Şenlikleri ve Çakıldak Köyü Güreşlerine katıldılar.

24 Haziran’da Sinop İYİ Olacak

Burada vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Ceyhan Demir, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, bol bol sohbet etti.

Bekteşağa Köyü Şenliklerinde İYİ Parti Standı açan partililer, vatandaşlara şapka ve çocuklara balon dağıttılar.  İYİ Parti Sinop Milletvekili Adayı Ceyhan Demir, vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla dertleşiyor, sıkıntılarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın partimize ve şahsıma yoğun ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu ediyor. 24 Haziran’a kadar aynı tempoda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  24 Haziran’da inşallah Sinop iyi olacak, Türkiye iyi olacak dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

millet cakma`lardan kurtulacagi gün olacak. herhalde arkadaslar onu ima etmeye calismislar. sqahte ve pkk sevicilerinden kurtuldugu gün dür 24 haziran aksami.

SİĞNEM YİĞİT
SİĞNEM YİĞİT - 6 yıl Önce

yolumuz açık olsun.

İttifag
İttifag - 6 yıl Önce

İyi ler terör ittifakının yanında durmaz iyi ler milletin tarafında durur alcaksınız nasılsa bu hafta boyunuzun ölçüsünü

akkan
akkan - 6 yıl Önce

bunlarin serrinden Allah korusunn..Alacaklar boylarinin olcusunu

Esnaf
Esnaf - 6 yıl Önce

ggercekten de cok iyi oldu.birkez daha türk milleti özünde ve sözünde iyi olanı secti

banner381
SIRADAKİ HABER