99 Milyonluk Yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Gerze Orman İşletme Müdürlüğü’nün de açılışını yapacağı edinilen bilgiler arasında.

99 Milyonluk Yatırım

99 milyonluk temel atma ve açılış için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Sinop’a geliyor.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in verdiği bilgiye göre Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 23 Haziran 2016 Perşembe günü 99 Milyon TL tutarındaki 12 tesisin açılış, temel atma merasimi ve iftar programı için Sinop’a geliyor.

Perşembe günü Saat 17.30 sularında Sinop’a ulaşacak olan Bakan Veysel Eroğlu’nun Sinop programında temel atma, sertifika dağıtımı, Valilik ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretleri ve vatandaşlarla iftar programı yer alıyor. Bakan Eroğlu’nun gece Sinop’ta konakladıktan sonra Cuma günü sabah Ankara’ya dönmesi bekleniyor.

Maviş: Sinop tarım, sanayi, eğitim ve turizmde kat kat büyüyecek

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Sinop programıyla ilgili bilgi verirken, bakanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle dedi.

“Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu, Sinop ziyaretinde Sinop Valiliğimizi ve AK Parti İl Başkanlığımızı ziyaretten sonra 99 Milyon TL tutarındaki 12 tesisin Temel Atma-Açılış Merasimine ve ORKÖY Kredi Sertifikalarının dağıtımına katılacak. İftarı da inşallah vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Sayın Veysel Eroğlu, AK Parti hükümetlerimizin en çalışkan bakanlarından biri. Kendisini Sinop’ta ağırlamak Sinoplular için gurur vesilesi olacaktır. Biz bu şekilde bütün bakanlarımızın Sinop’a ilgi duymasını ve Sinop’a gelerek hizmetlerimizle ilgili çalışmalar yapmalarını sağlayacağız. Sinop’umuz inşallah tarım, sanayi, eğitim ve turizmde kat kat büyüyecek.”

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 15:13

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER