Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Emin Kuru Aday Adaylık başvurusunu yaptı

Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

  Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı, Prof. Dr. Emin KURU, rektörlükteki görevinden 25’nci dönem Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Milletvekilliği adaylığı için istifa ettikten sonra 19 Mart 2015 Perşembe (bugün) Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine resmi başvurusunu yaptı.

  Prof.Dr. Emin KURU, ”Ülkem ve milletim için çıktığım bu yolda Allah’a sığınıyorum. Bu meşakkatli yolda, yar, yol arkadaşı olacak iradelerine baş vuracağım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 14:06

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 9 yıl Önce

si̇nop deni̇li̇nce ülküçülerden i̇lk önce akla gelen si̇si̇m ami̇n hocamdan,beni̇m okul arkadaşimdan önce asla gelemez..bi̇z onunla si̇nop endüstri̇ meslek li̇sesi̇nde beraberdi̇k...eğer bu hak ona şi̇mdi̇lerde taninmiyorsa bakin bunu bi̇r yere not edi̇n si̇nopda asla başarili olamzsinizzzzzzzzzzz....bunu lütfen di̇yorum, lütfen hemen ama hemen not edi̇ni̇z...çi̇vçi̇v çikmiş kabuğunu beğenmemi̇ş....emi̇n hocammmmmmm sen rahat oll..onla r utansin eğer utanma duygulari körelmemi̇şse....genel merkez si̇zi̇n gi̇bi̇ adayi neredn builacak Allah aşkina...keşke si̇nop deği̇lde si̇zi̇ i̇stanbulda si̇noplunun bol olduğu i̇stanbuldan aday çikartsalar..ama bunuda yapmazlar beni̇ dedi̇ydi̇ dersi̇n...ekrem sarisoy evlyaptiklarina tüm si̇noplular şahi̇tti̇r...adimiza,hemşehri̇mi̇ze reva gördükkleri̇ siralamaya i̇stanbuldaki̇ tüm si̇noplu hemşehri̇leri̇mi̇z duydu,gömrdü..dememkki̇ dedi̇ sen bana bu kadar değer veri̇yorsun bendende sana oy yok dedi̇ kesti̇ atti. ..

banner381
SIRADAKİ HABER