Adaylarını Tanıttılar

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri için Gerze Saadet Partisi, Gerze Belediye Başkan Adayını, Belediye Meclis Üyesi adaylarını ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarını tanıttı.

Adaylarını Tanıttılar

11 Şubat 2019 Pazartesi Saat 14 00 da Gerze Saadet Partisi İlçe binasında gerçekleşen aday tanıtımına Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Gerze Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamit Çakır, adaylar ve partililer katıldı.

Gerze Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamit Çakır’ın açılış konuşmasının ardından Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ülke ekonomisinin sıkıntılarını ve Milli Duruşun belediyeciliğinden bahsettikten sonra adayları tanıttı.

Adayların tanıtımından sonra “İşi ehline vereceğiz” diyerek söze başlayan Saadet Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yavuz; “ayrımcılık ve partizanlık yapmayacağız, kapalı kapılar ardında iş görmeyeceğiz adil olacağız. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz hizmetlerimizi doğru hızlı ve estetik biçimde yapacağız. Yöresel imkan ve kaynakları harekete geçireceğiz.

Kültürel değerleri koruyacağız. Sorunlara çare olacak bir anlayış tesis edeceğiz. Biz belediyecilik anlayışımız ile üniversite öğrencilerine ve akademisyenlerimizin dertlerine çare olacağız. Dost bir belediyecilik kuracağız.” dedi.

Gerze Belediye Başkan Adayı: Mehmet Ali Yavuz

İl Genel Meclis Üyesi Adayları: Suat Güngör – Ahmet Uysal

Belediye Meclis Üyeleri:

  1. Şükrü Balta
  2. Sadullah Balcı
  3. Şerafettin Usta
  4. Ayla Çakır
  5. Mahmut İnce
  6. Nazmi Gölgeci

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 14:54

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER