Ak Parti ve CHP Bir Arada

Ak Parti ve CHP bir arada toplantı yaptılar.

26 Mart 2021 Cuma günü CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Gerze CHP İlçe teşkilatı demokrasi parkındaki muhtarlar derneğini 8 Nisan 2021 de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun Sinop’ta muhtarlarla toplantı yapacağını bildirmek amacıyla ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma’da kar yağışı nedeniyle bozulan köy yolları hakkında köy muhtarlarıyla bilgi alışverişi yapmak için geldiği muhtarlar derneğinde Barış Karadeniz ve ekibiyle bir araya geldiler.

Dernek önünde ortaklaşa yapılan toplantıda köy muhtarları her iki parti sorumlularına köylerindeki eksikleri ve taleplerini anlatırken en önemli talep CHP Belediye Meclis Üyesi Birol Sazak’tan geldi. Sazak yıllardan beri Sarımsak Çayı üzerinde Mahmuttırı, Çırnık, Belören ve Yaykıl Köylerini tarımsal sulama ve içme suyu için kurulması düşünülen gölettin neden hayata geçmediğini veya bir çalışma olup olmadığını gündeme getirdi. Yetkililer gölet hakkındaki çalışmaları araştırıp ileriki günlerde açıklama yapacaklarını söylediler.

Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle toplantı sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2021, 16:03

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mercek
Mercek - 3 yıl Önce

gerzede chp diye bir teskilat kalmadi saniyordum. yuzlerini goren cennetlik. yerelde secimi kaybettikten sonra insanlardan koptular. secim zamani mi cikacaklar ortaya. su an meydanlarda insan icinde olanlari goruyoruz ve unutmayacagiz. akp ye zaten oy vermem ulkenin anasini aglattilarda. atadan chpliydik ama nerdeler diye soranlara utanctan cevap verememekten biktik. benim kibi kac kisiler var boyle ama ne sizin alternatifiniz var. muhalefetten ilerisini vadetmiyorsunuz oyaliyorsunuz insanlari. iktidardakilaer bi duzen tutturdular gisiyorlar ama sizin payiniz sayesinde. ama vatandas bu oyunu bozar artik.

partisiz
partisiz - 3 yıl Önce

gerze chp yi yönetenler mercek isimli kişinin yazdıklarından kendinize biraz hisse çıkarın.artık memur değilsiniz chp yöneticisi temsilcisisiniz herhangi bir firmanın ilce temsilciliği deyilsiniz biraz sosyal girişken selamkar tezgahtar olun bırakın artık memur kalıbınızı.

Gerzeli
Gerzeli - 3 yıl Önce

mercek dogru soylemis. insanlara tepeden baktiyorla. akpside oyle cikti zatrn. chp de osman iyi diyorduk ama o da son doneminde iyice koyverdiydi bizde hoca hoca dedik o da bizi aldativerdi. kapiya gelenleri bi dovmedigi kaliyo. hele yardim istemeye hic gitmeyecen yanina. anca magazin yapiyola sov yapiyola. bu donem kadinin partisini deneyecez bakalim. bi o kaldi. o da iyi gideya gibi.

banner381
SIRADAKİ HABER