AK Parti’de Hareket Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte son günlerde gündemi oldukça hareketli yaşıyor.

AK Parti’de Hareket Başladı

  İl Başkanı Tokmak, yaklaşan 10 Ağustos “Cumhurbaşkanlığı Seçimleri” öncesi  ilk olarak 15 Haziran tarihinde geniş katılımlı İl Danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Ardından sırası ile ilçe teşkilatlarınca düzenlenen Türkeli, Merkez ilçe, Saraydüzü, Boyabat ve Ayancık İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı. Teşkilat buluşmalarına vesile olan ve teşkilat içi çalışmaların yanı sıra gündeme dair değerlendirmelerin de yapıldığı Danışma Meclisi toplantılarının bu ay ki en belirgin başlığı “Cumhurbaşkanlığı Seçimi” hazırlıklarından olan sandık kurulu çalışmaları idi.

  23-24 Haziran’da AK Parti Genel Merkez’de gerçekleştirilen ve iki gün süren   İl Başkanları toplantısına katılan Tokmak, yaklaşık bir hafta süren, bilfiil başında bulunduğu ve birebir takip ettiği çalışmaların raporlarını da çantasında götürdü. 22 Haziran 2014 Pazar günü, tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak düzenlenen “ Sandığa Sahip Çıkıyoruz” başlıklı toplantılarını yoğun çalışmalar sonucu, AK Parti Genel  Merkezinin talimatları doğrultusunda gerçekleştiren Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Teşkilat mensupları tüm İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte Sandık Yönetim Kurullarını oluşturup, oy kullanılacak olan her sandık için ayrı ayrı toplantılarını gerçekleştirdiler.

  Önümüzdeki günlerde Durağan, Dikmen, Gerze ve Erfelek İlçe Danışma Meclisi Toplantıları ile çalışmalarını devam ettirecek olan Tokmak ve Teşkilat mensuplarının  çalışma temposu daha da artacak.

  1 Temmuz tarihinde ATO (Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde) düzenlenecek olan   Adalet ve Kalkınma Parti Cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı toplantıya İl Başkanı Cengiz Tokmak ile birlikte İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları, Büyük Kongre Delegeleri, AK Parti İlçe Belediye Başkanları da katılacak.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 15:39
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER