AK Parti’li Belediye Başkanları Ankara’da

Sinop’un Ak Başkanları, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Ak Parti Ayancık İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü ve Ak Parti Türkeli İlçe Başkanı Murat Karahan Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’a destek vermek için Ankara Ticaret Odası (ATO) Genel Kurul salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katıldılar.

AK Parti’li Belediye Başkanları Ankara’da

  Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün toplantı sonrası, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya gelerek sohbette bulundular.

  Başbakan Erdoğan’ın AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı olduğu ana tanıklık eden Başkan Ergün, “Milletine hizmet etmeye adamış, hayalleri gerçeğe çeviren, siyasi partilerin nasıl çalışması gerektiğini öğreten bir liderin Cumhurbaşkanlığı için aday olması bizi son derece mutlu etmiştir. Milletimiz 12. Cumhurbaşkanlığına Başbakanımızı getirirse devletle milleti kucaklaştıran bir Cumhurbaşkanı seçilmiş olacak. Biz kendisini asla yalnız bırakmayacağız, inanıyorum ki milletimiz de bırakmayacaktır. Bizlere ve ülkemize bu günleri yaşatan Sayın Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum " dedi.










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 11:34
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER