Akgün İyi Gelecek

Gerze İyi Parti İlçe Başkanı İbrahim Arat ve İYİ Parti Gerze İL Genel Meclis Üyesi Adayı Zeki Akgün gazetemizi ziyaret etti.

Akgün İyi Gelecek

İyi Parti Gerze İlçe Başkanı İbrahim Arat konuşmasında; “Bizler İYİ Parti olarak halkın gönüllerini kazanmak için yola çıktık. İyiler ve cesurlar Allah’ın yardımıyla ve sizlerin desteğiyle kazanacaktır. Biz göreve geldiğimizde Gerze’ yi marka bir ilçe yapmak için çalışacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde, Atatürk’ün izinde hep beraber inşallah memleketi yönetmeye talibiz. Bu Gerze’de de böyle olacak, Sinop’da da, Türkiye’de de İYİ olacak. Her şey Gerze için diyor İYİ Parti Gerze İl Genel Meclis Üyesi Adayımız Zeki Akgün diyorum.” dedi.

Ardından konuşma yapan Gerze İYİ Parti Gerze İl Genel Meclis Üyesi Adayı Zeki Akgün, “İYİ Partiden gelen teklif üzerine 31 Mart 2019 yılı mahalli idareler yerel seçimlerinde İYİ Partiden Gerze İl Genel Meclis üyeliğine aday oldum.

Çıktığımız bu yolda medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer ilkesiyle hareket ediyoruz. Sorumlu muhalefet anlayışından taviz vermeden hareket edeceğiz.

31 Martta yapılacak yerel seçimler partimize iktidarın yolunu açacaktır. AKP’ nin tek rakibi biziz. Kazanmak için yola çıktık ve kazanacağız. Gerze’ de yaşayan her kesimden oy istiyorum. Her partili bize oy verecektir, çünkü milletin sesi biziz. İYİ parti bir ailedir. Seçimlerde tüm Gerzelilerle birleşip daha büyük bir aile olacağız. Seçimlerin adil ve serbest bir ortamda yapılmasını temenni ediyor, Halkımızın oylarına namusumuz gibi sahip çıkacağım” dedi

Zeki Akgün Kim?

1961 Gerze Yakadibi Köyü doğumlu olan Akgün İlkokulu doğduğu köyde bitirdikten sonra babasının devlet memuru olması nedeniyle ortaokula Türkeli ilçesinde başladı ve Erfelek ilçesinde bitirdi. 1974 yılında girdiği Devlet Parasız Yatılı Öğretmen okulunun sınavını kazandı ve Ordu Perşembe ilçesinde Erkek Öğretmen Lisesini okudu. 1978 yılında mezun olduktan sonra 2 yıl doğduğu köyünde tarım ve çiftçilikle uğraştı. 1980 yılında Manisa Demirci Eğitim Endüstrisine başladı ve 2yıl sonra mezun olduktan sonra aynı yıl 1982 yılında Muş Varto İlçesinin Göltepe Köyü İlkokuluna atanarak kutsal öğretmenlik görevine başladı. 1985 yılında 18 ay vatani görevini yapmasının ardında yine aynı ilçenin Kaynarca Köyünde öğretmenlik yaparken 1987 yılında Samsun Çarşamba ilçesinin Döngel Tiryakioğlu İlkokuluna atandı. 3 yıl aynı okulda öğretmenlik yapmasının ardından Memleketi Gerze Sorkun Merkez İlkokuluna atandı. 5 yıl çalıştıktan sonra yurt dışında çalışan Türk işçi çoklarının eğitimi için açılan yazılı sınav ve mülakatı kazanarak öğretmen olarak Almanya Baden-Württemberg eyaleti Konstanz Şehrinde 1995-2000 yılları arası öğretmenlik yaptı.

Yurt dışı görevini tamamlamasının ardından doğduğu köyü olan Yakadibi Küçükoğlu İlköğretim okulunda görevini sürdürürken 2004 yılında Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okuluna atandı. Son olarak 2009-2014 yılları arası Karlı TOBB ilköğretim okulunda görev yaptıktan sonra emekli oldu.

Evli ve 4 çocuk babası olan Akgün emekli olduktan sonra baba torakları olan Yakadibi Köyünde Tarım ve hayvancılıkla uğraşmakta.

Akgün orta derecede İngilizce ve Almanca bilmekte.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2019, 11:55

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan TAŞ
Ramazan TAŞ - 5 yıl Önce

Zeki AKGÜN: BU SİSTEMİN BOZAMADIĞI ADAM GİBİ ADAMDIR. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. ALLAH MAHCUP ETMESİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMASIN.

ramazan taş
ramazan taş - 5 yıl Önce

zeki akgün hocam. laf canbazı din tüccarlarına inat çıktığın yolda başarılar dilerim.

Havanur
Havanur - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun.gerze ye Akgün İyi gelecek

Muazzez
Muazzez - 5 yıl Önce

Gerze mıze iyiler geliyor
Hayırlı olsun
Başarılar dilerim zeki hocam
Gerze mız İYİ Olacak

OĞUZHAN
OĞUZHAN - 5 yıl Önce

vatana mi̇llete hayirli olsun.

KARADENİZ
KARADENİZ - 5 yıl Önce

hayirli olsun.

YAKADİBİ Lİ
YAKADİBİ Lİ - 5 yıl Önce

hayirlisi olsun.

sancaktar
sancaktar - 5 yıl Önce

yazık.elinde ülkücü kanı olanlarla ittifak yapan bir siyasi partiden boylesi insanların kendini aday çıkarması pes dedirtecek boyutta


banner381
SIRADAKİ HABER