Asut Adaylığını Açıkladı.

Ertuğrul Asut Adalet ve Kalkınma Partisinden ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Asut Adaylığını Açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisinin önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe başkanlığı kongresinde  ilçe başkanlığı için ilçemiz sakinlerinden polis emeklisi Ertuğrul Asut adaylığını açıkladı.

Asut’un yazılı açıklaması.

Adalet ve Kalkınma Partimizin kuruluşundan beri bu yana 1. Dönem Teşkilat Başkanı olarak 2. Dönem Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı, bilahare Genel Merkez Başkanlığımızın uygun görmesi neticesi Gerze İlçe Başkanı olarak atandım. 3. Dönem kongre ile İlçe Başkanı Oldum. Adalet ve Kalkınma Partimizin misyon, vizyon, ve kriterlerini uygun bir görev aşkıyla Anayasa, Kanun, Tüzük ve Yönetmelikler çerçevesinde partimi en iyi şekilde temsil ve yönetirken rahatsızlığım nedeniyle kendi isteğimle başkanlık görevinden ayrıldım. 4. Dönem Kadir Gündoğdu kongre ile başkanımız oldu. Partimizde güzel hizmetleri oldu. İşlerinin çokluğundan parti başkanlığını bıraktı. Kendisine ve partimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Daha sonra 5 dönem kongre ile İzzet Karaman kardeşimiz başkan oldu. 3,5 sene hizmetleri devam ederken kendi isteğiyle ayrıldı. Kendisine de başkan olarak kaldığı süre içinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

  Şimdi ise eski dava arkadaşları, eski yol arkadaşlarımız toplanıp bir araya geldik. Tekrar iyi bir başkan, iyi bir yönetimle şirin Gerze ilçemizin bekası için Köy ve Mahalle Temsilcisi Başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Köy ve Mahalle Muhtarlarımız, Denek Başkanlarımız, STK Başkanlarımız bir araya gelerek, Kurucu Üye Abilerimiz, Delegelerimiz hatta ve hatta her parti üyemizin küçüğünden büyüğüne kadar bir çok görevler düşüyor. Herkes görevini yapacak elimizi taşın altına koyacağız. Bu kutlu yolda yolumuza en iyi şekilde birlik ve beraberlik çerçevesini genişleterek partimizi bulunduğu yerde daha üst seviyelere taşıyarak partimizin çatısını en üst dereceye taşıyarak, Şirin Gerze’de yaşayan hemşerilerimize refah yaşam hakkının yolunu açmış olacağız.

  Burada kutlu yolda yürümek, yola en iyi şekilde devam açısından Genel Merkez Başkanlığımız Büyük Liderimiz Genel Başkanımız, Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan Reisimiz uygun görürlerse, Gerze İlçesine Adalet ve Kalkınma Partisine ilçe Başkanı Adayı olmak istiyorum. Bu kutsal göreve laik olmak kutlu yolda beraberce yürümek istiyorum.

  Allaha emanet olun kalın sağlıcakla.

Adalet ve Kalkınma Partisi neferi

Ertuğrul ASUT

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2017, 10:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
mik isamail şns
mik isamail şns - 7 yıl Önce

başarılar başkan

Kenan
Kenan - 7 yıl Önce

önce sen yazmayı öğren

banner381
SIRADAKİ HABER