Ayancık Belediye Başkanı İdi

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün istifa dilekçesini Kaymakamlığa vermesinin ardından belediye personeli ile vedalaştı.

Ayancık Belediye Başkanı İdi

24 Haziran Genel Seçimlerde Ak Parti Sinop Milletvekili aday adayı olmak için Ayancık Belediye Başkanlığı görevinden istifa edeceğini kamuoyuna duyuran Ayhan Ergün, Ayancık Kaymakamlığına verdiği yazılı dilekçeyle istifasını gerçekleştirdi. Ergün şunları söyledi; “Sevgili hemşerilerim Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı olmak için, saat 16.00 itibariyle Ayancık Belediye Başkanlığı görevimden istifa ettim. Dua ve desteklerinizle hayırlı olur inşallah."

Belediye Başkanlığı Görevinden Bugün İstifa Eden Ayhan Ergün, Personeli ile vedalaştı

Ayancık’ın gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması adına 3 dönemdir başarıyla yürüttüğü Belediye Başkanlığı görevinden, Ayancık Kaymakamlığına sunduğu dilekçeyle bugün saat 16:00 itibariyle istifa eden Ayhan Ergün, 24 Haziran Genel Seçimlerinde Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Ayancık Belediyesi toplantı salonunda personeli ile bir araya gelerek, bu gün itibariyle belediye başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildiren Ergün, personeline veda ederken şunları kaydetti; “Yaklaşık 15 yıldır sizlerle ilçemizin her kesimine, her konuda hizmet götürmek için omuz omuza çalıştık. İyi günlerimiz fazlasıyla olurken, yeri geldi kırıldık, yeri geldi kırılan gönülleri toparladık. Şahsım adına her hangi bir kardeşime hakkım geçmiş ise Allah katında benden yana helal olsun. Şahsıma ve ilçe halkımıza yakışır şekilde icra etmeye çalıştığım belediye başkanlığı görevinden istifa edip, büyük bir sorumluluk ve onuru daha üst seviyedeki Tüm Sinoplulara hizmet edebilmek amacıyla partimden milletvekili aday adayı oldum. İlçe halkımızın ve siz değerli dostlarımın verdiği destek ile 3 dönem boyunca ilçemize hizmet etmeye gayret gösterdim. Hiçbir zaman esirgemediğiniz desteğinizi ve dualarınızı şimdi de aday adayı olduğum Sinop Milletvekilliği için bekliyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, sevgi, huzur, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam sürmenizi Yüce Allah’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER