Bağımsız Aday’dan Ziyaret

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sinop Belediye Başkanlığına aday olmak için BAĞIMSIZ aday olarak ortaya çıkan Gazeteci-Yazar Mete Çağdaş, bugün Sinop’ta 10 yıldır Belediye başkanı olarak görev yapan mevcut Belediye Başkanı Baki Ergül’ü makamında ziyaret etti.

Bağımsız Aday’dan Ziyaret

Yaklaşık 45 dakika baş başa görüşen ikili Sinoplulara birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Mete Çağdaş’ı BAĞIMSIZ aday olarak medeni cesaretinden ötürü tebrik ettiğini belirten Başkan Baki Ergül “ Seni destekliyorum. İnşallah bu makamı da sana devretmek nasip olur. Çünkü senin bu şehre iyi bir yöneticilik yapacağına eminim.” dedi. Başkanlığı bıraktıktan sonra doğa ile içli dışlı olmak istediğini ve tarımcılık yapmayı arzuladığını belirten Baki Ergül “ Başka bir Sinop yok bu şehir hepimizin benden, bilgi ve tecrübemden yararlanmak istediğin zaman kapım sana açıktır.” diyerekten, kendisinden yararlanılmak istenildiğinde Sinop için her daim yardıma hazır olduğunu belirtti.

METE ÇAĞDAŞ “ SENİN BAŞLATTIĞIN UYGULAMA AYNEN DEVAM EDECEKTİR”

Öte yandan Başkan Baki Ergül’ün desteğini alan BAĞIMSIZ Sinop Belediye Başkan adayı Mete Çağdaş’da Ergül’e kendisine yaptığı ağabeylik ve desteğinden ötürü teşekkür ederek, “İnşallah nasip olur da ben seçilir isem Belediye personeli endişe etmesin senin başlattığın ve 10 yıldır günü güne aldıkları maaşlarına, ikramiyelerine ve her türlü sosyal alacaklarına aynen devam edilecektir. Başkan olduğumda muhasebecimizi çağırıp (Baki ağabeyin başlattığı uygulama ne ise aynen devam etsin emekçinin lokmasına dokunulmasın ) der ve senin başlattığın ve 10 yıldır başarı ile yürüttüğün o uygulamayı aynen devam ettiririm. Ben bunun şeref sözünü veriyorum. Lakin bu konu da diğer adaylar ne düşünürler onu bilemem “dedi.

Kaynak: Halksesi

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER