Bakan Gerze’de

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Gerze’de.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sinop Millet Vekili Nazım Maviş, Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Sinop AK parti Belediye Başkan Adayı Ali Çöpçü ve beraberindekileri, Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Gerze AK Parti Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Enver Öz, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partililer 26 Şubat 2019 Salı bu gün saat 19 30 da garaj mevkiinde karşıladı.

AK Parti Seçim Bürosu önünde yapılan karşılamada Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Gerze AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu tarafından bir buket çiçek sunulmasının ardından Gerze Belediyespor Kulübü Başkanı Uğur Sağır tarafından Gerze Belediyespor forması hediye edildi.

Açılış öncesi konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Gerze Şehir Stadının yenilenmesi için son aşamaya gelindiğini kısa bir sürede biteceğini müjdelerken yüzme bilmeyen kalmasın projesi kapsamında seçimlerden sonra Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy’la birlikte yüzme havuzu yapacaklarını müjdeleyerek şimdiden hayırlı olsun dedi.

Hep birlikte kesilen kurdele sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu konuşmasında Gerzenin Gücüspor’a 25 bin Tl. destek sözüne karşı Gerzenin Gücüspor kulüp Başkanı Fatih Ergün bakana plaket taktim etti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 21:24

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
THE
THE - 5 yıl Önce

Fatih Ergün dediğiniz adam kendk oyunculularını sırf GerzeBelediyeSpor oynatmasın diye sinopspora veren bir adamdır. Gerze'de tek destek o "adam"ım alması ne de ilginç...

oneblood
oneblood - 5 yıl Önce

abi̇ biraki̇n seçi̇m bürosu açmayi i̇ş yeri̇ açin sanat merkezi̇ açin ne eği̇ti̇m biraktiniz ne yaşancak bi̇r yer seçi̇m bürosu i̇lemi̇ kalkinacak ülke

Çile bülbülüm çile
Çile bülbülüm çile - 5 yıl Önce

Koca bakan geliyor 12.500 seçmenli Gerze meydanında 500 kişi yok organizasyon sıfır Ne ak gençlik var ortada ne birşey bayan arkadaşlar en önü tütmüş slogan yok birşey yok Bakan beyde yorgun gelmiş olacak büyük yaralarımıza tuzu basıyor plates yapacağız havuz yapacağız diyor meclis üyeliğinde yedekte kalmış bi arkadaşımızın spor kulübüne 25.000₺ bağışlayıp gönlünü alıyor millette ne olduğunu anlayamayıp yarım yamalak alkışlıyor seçmen dağılıyor. Bumu yani organizasyon eğer böyle giderse Bu iş bu sene yine olmayacak gibi görünüyor Osman Hoca ellerini ovuşturuyor Yazık çok Yazık!!!

banner381
SIRADAKİ HABER