Barış’a Başkan Gibi Karşılama!

CHP Adayı Ayhan Aslan Mahallesi’ne konuk oldu.

Barış’a Başkan Gibi Karşılama!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan roman vatandaşlar tarafından davet edildiği, Sinop’ta Aslan Mahallesi olarak bilinen Aslan Sokak’ta bayraklarla, konfetilerle, meşalelerle, sloganlarla karşılandı. Sokak sakinleri CHP Adayı Ayhan’ı sevgi gösterileriyle bağrına bastı.

Eşi Hanife Ayhan, İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte kalabalığı selamlayan Barış Ayhan 31 Mart akşamı için vatandaşlara bir de müjde verdi. Ayhan yaptığı açıklamada; ‘’ Öncelikle bu miting havasındaki karşılama için çok teşekkür ediyorum. Yıllardır geliriz buraya ama bu kadar coşkulu ve bu kadar güzel bir karşılamayla daha önce karşılaşmamıştık, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Ben buraya bir Belediye Başkan Adayı olarak sizlerden oy istemeye gelmedim; ben buraya sizlerin bir kardeşi olarak, bir ağabeyi olarak, bir yeğeniniz olarak geldim. İnşallah 1 Nisan sabahından sonra Belediye Başkanlığı bir yana, tekrar buraya aynı sıfatla sizin bir kardeşiniz,  yine sizin bir yeğeniniz olarak geleceğim. Bu akşam burada yaptığımız bir seçim çalışması değil; bu akşam uzun ve yorucu bir seçim çalışması içerisinde dinlenmek, eğlenmek enerji depolamak için buradayız. Bu akşamki fragman, inşallah 31 Mart akşamı zaferi yine böyle birlikte kutlayacağız’’ dedi.

Konuşmaları sloganlarla, alkışlarla bölünen Barış Ayhan’ın açıklamaları sonrası çalan müziklerle sokak sakinleri gönüllerince eğlendi. CHP Adayı Ayhan roman vatandaşlarla birlikte roman oyunu oynadı, gürcü horonuna katıldı. Roman vatandaşlarla vakit geçiren Barış Ayhan’ın mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER