Başkan Samsun Haberaks TV’ye Konuk Oldu.

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, Sinan SALLABAŞ'ın hazırlayıp sunduğu ''SAMSUN'UN NABZI'' programına konuk oldu.

Başkan Samsun Haberaks TV’ye Konuk Oldu.

    Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın kendini tanıtması ve siyasi geçmişi hakkında verdiği bilgilerle başlayan program , belediyenin gerçekleştirdiği projelerin tanıtımı ve gerçekleştireceği projeler hakkında yaptığı açıklamalar ile devam etti.

Başkanın konuk olduğu TV programında, gerçekleştirilen ve proje halindeki yatırımlarının yanı sıra, manevi değerlere yaptığı vurgular dikkat çekti.. Başkan Osman BELOVACIKLI ilçemizde hızla tamamlanan alt yapı ve çevre çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Vatandaşlarımız için faaliyet gösteren Konservatuar Kurslarımız ve ilçemizde her yıl gerçekleştirilen Uluslararası Festivallerimizden programın sunucusu Sinan Sallabaş ve Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz tarafından beğeni ve takdirle karşılandı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2015, 09:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim
ibrahim - 8 yıl Önce

postahane nin yanındaki otopark alanına bence 2-3 katlı açık otopark yapılıp özellikle de gündüzleri ücretsiz ve mecburi olarak caddedeki arabaları ve gazi okuluna giden caddedeki arabaların park edilmesi mecburi olursa o cadde o zaman hayat bulur tabi düşünceler sizindir

gerzeli 57
gerzeli 57 - 8 yıl Önce

ya bu adam ne konuuyo ya hic bir seyden haberi yok , yok neymis gerzenin bir yilda yaktigi kömür filan ... a be adam sen hic kisin gerzenin havasini görmüyorsun mu ?bu kadar pis hava baska nerde var ? dünya nin sanki baska bir yerini görmüsde a be cahiller bi cikin avrupaya her kent de en az iki termik santral var ama havasi tertemiz
yuh tutmus yok dünya barisi sana mi kaldi ? ne alaka yok sinopa santral kurulunca dünya haberi cikcakmis
ya kimi kandiriyorsunuz siz ?
gerizi olmayain !

banner381
SIRADAKİ HABER