Bayrak Bayrak’a Teslim

AK Parti Gerze 6. Olağan ilçe kongresi saat 11 00 da Say Düğün Salonunda gerçekleşti.

Bayrak Bayrak’a Teslim
HABERİN GALERİSİ
AK Parti 2017 Kongre

AK Parti 2017 Kongre

AK Parti Gerze 6. Olağan ilçe kongresi saat 11 00 da Say Düğün Salonunda gerçekleşti.

05 Kasım 2017 Pazar Saat 11 00 da Gerze Say Düğün Salonunda coşkuyla başlayan AK Parti Gerze 6. Olağan ilçe kongresine AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Koordinatörü 23. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı, Ali Çöpçü, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı. Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Gerzeli iş adamı Hüseyin Yüksek, İlçe Başkanları İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl teşkilatı, çevre ilçelerin başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve AK Sevdaya gönül veren dava arkadaşlarıyla gerçekleştirildi.

Divan heyetinin oluşumunun ardından telgrafların okunmasıyla başlayan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından AK Parti Gerze İlçe Başkanı Tahin Bayrak konuşmasında; “Bugün 6.sını gerçekleştirmek üzere bir araya geldiğimiz Gerze ilçe kongremize hoş geldiniz şerefler verdiniz.

Türk siyasi tarihine parlak bir istikrar örneği olarak imzasını atan AK Parti, her defasında aldığı emaneti taşımanın hakkıyla milletinin huzuruna çıkan bir partidir.

Büyük bir lidere sahibiz ve gücümüzü halktan alıyoruz. Bu davanın asıl sahibi, halkımızdır. Lideri de kurucu liderimiz cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz teşkilat mensuplarına düşen ise bu davaya sahip çıkmaktır. 6. Olağan kongremiz neticesinde yönetim kurulu üyelerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, meclis üyelerimizle, İl Başkanımız Sayın Ali Çöpçü’den, Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş’ten, parti büyüklerimizden ve ebetteki Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız güçle Gerze’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız ve inşallah Gerze Belediyemizi de aklandıracağız.

14 ağustos 2002 yılında yanan ak davamızın Gerze meşalesini devralmış olmanın mutluluğu ve heyecanı ile teşkilatlarımızın doğal süreci olan yenilenme, tazelenme neticesinde parti büyüklerimizce layık görüldüğümüz görevimizi, emanetimizi ekibimizle birlikte rabbim hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin inşallah.

Çok kıymetli misafirlerimiz, değerli yol arkadaşlarımız, kutlu yürüyüşümüzün ilk günkü heyecanını bu gün bu salona taşıyan her bir misafirimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

6. Olağan Gerze ilçe kongremizin germemize, partimize ve davamıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, sizleri en kalbi duygularımla, saygıyla, sevgiyle muhabbetle selamlıyorum.”

AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Koordinatörü 23. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ın konuşmalarından sonra yönetim kurulu üyesi Ramazan Yılmaz’ın faaliyet raporunun okunması ve aday listesinin okunması sonrası seçime geçildi.

AK Parti Asil ve Yedek Üye Listesi

ASİL

  1. Tahsin Bayrak (Başkan)
  2. Nebahat Belovacıklı
  3. Erol Öz
  4. Faik İnce
  5. Ajnan Küçük
  6. Nuray Erdem
  7. Ramazan Yılmaz
  8. Orkun Ersoy
  9. Ali Aydın
  10. Yeşim Can
  11. Kasım Uyanıksoy
  12. Birsel Servi
  13. Mustafa Usta
  14. Şükriye Taşkın
  15. Murat Üstün

YEDEK

  1. Fehmi Güler
  2. Gülay Kemer
  3. Yaşar Çağlayan
  4. Erman Engin
  5. Kadir Çelebi
  6. Yücel Altun
  7. Funda Dereli
  8. Derya Demircan
  9. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 21:45

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER