Bedel Ödeyecekler

Dikmen ilçesi AK partili eski belediye başkanı olan şimdi ise Demokrasi ve Adalet platformu başkanlığını yapan Hüseyin Yüksek, gündeme dair açıklamalar da bulundu.

Bedel Ödeyecekler

Yüksek açıklamasında, “Ülkemizin ve milletimizin ulusal Güvenliğine Tehdit oluşturan tüm alanları kendi çıkarları yönünde Kullanan Hükümetimizi Devletimizi dış ülkelere karşı rencide edici söylem ve uygulamalarda bulunan son yıllarda özellikle  ülke bütünlüğü için gece ve gündüz demeden milli misakı sınırlarımızı halkımızı koruyan askerimize polisimize karşı PKK terör örgütü ile iş birliği yaparak anaların gözlerini yaşlı olmasına şehit olan asker ve polisimizin evlatlarının yetim eşlerinin de dul kalmasını sağlayan FETÖ terör örgütüne karşı yetkisini kullanmayan rengini safını belli etmeyen kamu görevlileri şartlar ne olursa olsun bedel ödeyecektir.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 09:37

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet mehmet
mehmet mehmet - 8 yıl Önce

herşeye maydonaz kimsiniz ki ve hangi yetkiyle abuk sabuk konusuyorsun

salih
salih - 8 yıl Önce

sen kimsin de ''herkes safını belli edecek, safını belli etmeyen bedel ödeyecek'' diyebiliyorsun? kimsin, nesin? yetkili misin? devlet misin ? donanımın ne birikimin ne ki bu bedel ödetme hakkını kendinde buluyorsun? yargı mensubu musun? aklında cebini doldurmaktan başka birşey varmı bu açıklamaları burada yayınlatırken? bidahaki seçime adaylık mı koyacaksın bir yerlere de bu site vasıtasıyla yolunu reklamını yapıyorsun? birilerine yaranacam diye nerdeyse yaptığın tek şey kendi safını belli etmek için şekilden şekile girmek. şu haline bak. neden bu adamın aptal saptal cümlelerle dolu reklam propogandalarını burada yayınlama zorunluluğu hissediyorsunuz? böyle bir şeyi haber diye yayınlamak ne kadr gazetecilik? amacınız ne? neden yorumları yayınlamıyorsunuz işinize gelmeyince? çıkarlarınız mı zedeleniyor? ayakları baş yapma çabanız nedir? bundan 8 sene önce , o 'terör örgütü' olarak ifade ettiğin oluşum için şimdi söylediklerinin tam tersini söylüyordun, ne çabuk unuttun ?

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

belediye başkanlığın döneminde açılımı destekleyen sen değilmiydin sayın yüksek ? hatta üstüne üstlük bu uğurda doğuya bile giidip desteğini gçstereceğini söyleyen sen değilmiydin?

banner381
SIRADAKİ HABER