Beylikdüzü’n den Aday Adayı

Gerzeli hemşerimiz Beylikdüzü’n den Aday Adayı

Beylikdüzü’n den Aday Adayı

Yaklaşan 2019 Yerel seçimlerinde Gerzeli hemşerimiz Serkan Dinç İstanbul Beylikdüzü’n den Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı olmak için Beylikdüzü CHP İlçe Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığından istifa ederek CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı başvuru dosyasını İlçe Başkanlığına teslim etti.

Serkan Dinç Kim:

27 Temmuz 1976 Almanya doğumlu olup İlkokul, Ortaokul ve lisedeki öğrenim hayatını Gerze’de tamamladıktan sonra 2000 yılında İstanbul’da iş hayatına atıldı. Şu an halen etiket ve matbaa sektöründe imalat yapmakta. 23 yıldır ikamet ettiği İstanbul Beylikdüzünde Genç İş Adamları (BEYGİAD) kurucu üyeliği, Beylikdüzü Sinoplular Derneği (BEYSİYAD) Başkan Vekilliği, Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanlığı görevini yürütmekte olan Serkan Dinç evli 2 kız babası.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2018, 10:47

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sakir Duru
Sakir Duru - 5 yıl Önce

Sevgili Serkanla Beylikduzunde bir kahvaltı da tanismistik.
Yillarca partiye emek verdiğini biliyor ve görev aldığı takdirde başarılı olacağına inanıyorum.
Hayırlı olmasi dileğiyle.

ismailmurathekim
ismailmurathekim - 5 yıl Önce

Sınıf arkadaşımızın bu kutsal görevi tam anlamıyla yapacağına kalbimizinde ondan yana atacağı bi aday herzaman yanında ve onunlayiz

Şuayip gökçe
Şuayip gökçe - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun serkan dinç

Aysel çöl
Aysel çöl - 5 yıl Önce

Serkan kardeşimize başarılar dileriz. Doğru, dürüst, genç ve Çalışkan kimliğiyle yolu açık olsun...

Uğur bozdağ
Uğur bozdağ - 5 yıl Önce

Siyaset'te serkan dinç gibi genç,dürüst,ilkeli ve en önemlisi ahlaklı insanların,dahada çok olması gerektiğine inanıyorum,çıktığın bu yolda yolunda,bahtında açık olsun sana ve senin gibilere ulus olarak ihtiyacımız var.

HÚSEYİN BODUR
HÚSEYİN BODUR - 5 yıl Önce

Serkan DİNÇ İSTABUL da gerek sivil toplum.kuruluslarında ve bunun yanı sıra CHP nin değişik her aşamasında rüştünü ispat eden elimizde büyúmüş efendi,dürüst,saygılí,sakın ve ayakları üzerinde durmasını becerebilen omurgalı ve medeni bir kişiliğe sahip Hüseyin BODUR .olarak hepimizin takdirini kazanmış evlatlarımízdan biridir..aslında bu görev ona azdır bile .yolun açık olsun evlat..başarıların ise daim..yanındayım,kolunda yım...

Esra Karademir
Esra Karademir - 5 yıl Önce

Çalışkan, dinamik,özgürlükçü ve adil bir arkadaşımız. Kendisini tebrik ederim. Yolu her daim açık olsun.

Erol
Erol - 5 yıl Önce

Kardeşim Allah utandırmasın. Yolun açık olsun.


banner381
SIRADAKİ HABER