Çalışmalarına İstanbul’dan Başladı

TBMM Katip Üyesi Sinop Milletvekilimiz Barış KARADENİZ, Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI ve Sinop CHP Belediye Başkan Adayı Barış AYHAN gurbetçi hemşerilerimizle biraraya geldi.

Çalışmalarına İstanbul’dan Başladı

İstanbul’da ki Gerze Dernekleri ziyareti kapsamında Hacıselli Köyü Derneği’ni ziyaret eden Belovacıklı, 31 Mart seçimleri hakkında sohbet gerçekleştirdi.31 Mart’ın Türkiye için ve Sinop’umuz için büyük önem arz ettiğini söyleyen Milletvekili KARADENİZ; “Bu seçimler ülkemizin ekonomik yapısını belirleyecek bir faktör. Bu vesileyle de ülkemizin gelmiş olduğu bu noktada en doğru irade yine sizler olacaksınız.” dedi.

 “Osman BELOVACIKLI ile Gurur Duymalısınız”

Karadeniz sınırları içinde yapılan anketler sonucu Osman BELOVACIKLI’nın ilçe Belediyeleri arasında en başarılı Belediye Başkanı seçildiğine vurgu yapan KARADENİZ sözlerinin devamında; “Son dönem içerisinde Karadeniz sınırları içerisinde il ve ilçeler ayrılmak üzere bir takım anketler yapıldı. Bu hususta gerçekleşen anket çalışmalarında sizlerin Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI en başarılı Belediye Başkanı seçildi. Bu vesileyle kendinizle ve Osman Başkan ile ne kadar gurur duysanız yeridir. Osman BELOVACIKLI Gerze’nin kaderini değiştiren, gelecek yıllara daha çağdaş bakmasını sağlayan bir Belediye Başkanıdır. Böyle sohbetlerde biraraya geldiğimizde dair tek derdi Gerze’dir. Gerze’nin derdi onun uykularını kaçırmaktadır. Bu yüzden Osman BELOVACIKLI tam anlamıyla Gerze aşığıdır.” Dedi.

Başkan BELOVACIKLI ; “Gerze’ye hizmet benim gurur kaynağım.”

Gerçekleşen sohbette Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’da duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Başkan BELOVACIKLI Gerze’ye hizmetin kendisi için övünç kaynağı olduğunu belirtirken; ”Öncelikle bizlere her zamanki gibi sağlamış olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. İstanbul’a geldiğimizde her zaman bizlerin yanında olup, yalnız bırakmıyorsunuz. Bizlerde sizleri memleketinize geldiğinizde en iyi şekilde ağırlamaya gayret gösteriyoruz. Misafirperverlik bizim doğamızda var. Milletvekilimizin bahsettiği gibi 10 yılda büyük işler başardık. Gerze’de 10 yıl önce konuşulan sorunlar artık konuşulmuyor. Bu da bizim başarılı şekilde hizmet ettiğimizi gösterir. Nüfusu artan tek ilçe Gerze. Gerze gelişim açısından büyük mesafe kattettiğinden nüfus oranında da artış gözlüyoruz. Aslında işin özü 10 yıllık süreçte faydalı hizmetlerde bulunmuşuz. Bunları tabii ki tek başımıza değil, sizlerle birlikte başardık. Ben şahsım adına bu zamana kadar sağlamış olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER