CHP 92 Yaşında

9 Eylül 1923 tarihinde Atatürk tarafından kurulan Türkiye’nin ilk siyasi partisi CHP, 92 yaşına bastı. 92. kuruluş yıl dönümünde Gerze CHP İlçe Başkanı İlknur Kara önderliğindeki CHP heyeti Atatürk Anıtına çelenk koydu.

CHP 92 Yaşında

9 Eylül 2015 Salı saat 12 30 da Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk koyma törenine Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, partililer ve halk katıldı.

Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardında günün anlam ve önemini Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara tarafından yapıldı.

Kara “Daha dağlıca şehitlerimizi toprağa vermeden, dün sabah Iğdır’dan acı haber geldi.

Polislerimizi taşıyan servis aracına bombalı tuzak kurdular. 13 polisimiz şehit oldu. Öğleden sonra Tunceli’den 1 polisimizin daha şehit olduğu haberini aldık. Tüm şehitlerimize Allah’dan rahmet ailelerine ve tüm Türkiye’ye baş sağlığı diliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisini büyük Atatürk kurmuştur.

Öncelikle CHP’de politika yapanlar, Atatürk ilkelerine ve CHP’nin ilkelerine inanması zorunludur.

İzlenen politikada ilkesizlik, bir belirsizliği ortaya çıkarır.

Cumhuriyet Halk Partisinde hizmet verenler, halka hizmet vermek zorundadır. Halkın içinde bulunmadan, CHP’lilerle acıyı-sıkıntıyı yaşamadan hiçbir kimse partili olamaz. Uygulanan politikada sorumlu kişilerin halka dokunmaları gerekir. Acılarında, sıkıntılarında halkla birlikte olması gerekir.” Dedi
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 13:39

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 9 yıl Önce

türki̇yeni̇n en güzel i̇lçesi̇ne hi̇ç yakişmiyo bu meydan reklam parasimi aliniyo anlamiyorum bu esnaftan en azindan festi̇val alanini kullanin

banner381
SIRADAKİ HABER