CHP Delege seçimlerini Tamamladı

Mevcut ilçe Başkanı İlknur Kara ve Fehmi Kiraz’ın aday olduğu ilçe başkanlığı yarışında Gerze’de CHP’nin merkez mahalle delege seçimleri tamamlandı.

CHP Delege seçimlerini Tamamladı

10 Eylül 2017 Pazar günü saat 10 00 da başlayıp 15 00 da sona eren partililerin yoğun katlımı ile düzenlenen delege seçimleri tamamlanarak kongre delegeleri belirlendi. Düzenlenen delege seçimleri ile ilgili bilgi veren CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, “Teşkilat olarak Gerze Merkez mahalle delegeleri belirledi. İlçe parti binasında yapılan delege seçimlerine CHP ilçe Teşkilatı üyeleri yoğun bir şekilde delege seçimine katılmışlardır. Yapılan seçimler gayet demokratik bir şekilde tamamlandı. Eski ve yeni partili arkadaşlarımızdan delegeler seçildiler. Delege seçimlerinde bizlere destek olan tüm partili arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Oylama Sonuçları:

Mahalle

Delege sayısı

İlknur Kara

Fehmi Kiraz

Atatürk Mah.

5

13

17

Yeni Mah.

2

3

1

Köşk Mah.

4

8

6

19 Mayıs Mah.

6

27

21

Cumhuriyet Mah.

3

7

7

Çarşı Mah.

8

34

30

Hamidiye Mah.

15

77

61

Mevcut İlçe Başkanı İlknur Kara 169 Fehmi Kiraz 143 oy alırken Cumhuriyet Mahallesinde berabere kalan oy dağılımı kura sonucu belirlenecek.

Önümüzdeki günlerde yapılacak İlçe Başkanlığı seçimlerinde köy ve mahalle delegelerinin kullanacağı oylama sonucu ilçe başkanı belirlenecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2017, 22:15

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
NAKA
NAKA - 7 yıl Önce

bir tane dahi olumlu olumsuz yorum olmaması çok düşündürücü sanırım.düşünmeniz lazım.norveçlilerin atasözünü hatırlayın

banner381
SIRADAKİ HABER