CHP İlçe Başkanlığından Açıklama

Gerze CHP İlçe Başkanlığı ve Gerze CHP Kadın Kolları Basın bildirisi yayınladı.

CHP İlçe Başkanlığından Açıklama

Basın Bildirimiz
Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla Kadın Kolları MYK ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan öncülüğünde başlayan CHP’si kadınları Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge çalışmamız tüm hızıyla devam etmektedir.
Bu çalışma kapsamında düzenlenen 8-9-10 Kasım 2.İl Başkanları eşgüdüm toplantısı ile bölge çalışmalarında etkinliği artırmak, örgüt içinde iletişim ve eşgüdüm sağlamak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu artırmak ve umudu inancı ve güveni örgütlemek amacıyla 7 ayda 7 bölge çalışmasının 7 ayda il, 7 ayda ilçeler çalışmaları ile güçlenmesine karar verdik. Bu doğrultuda;
.Ortak Hedef
.Ortak Söz
.Ortak Eylem
.Ortak Davranış
Biçimi geliştirmek öne çıkmaktadır. Dolayısıyla il ve ilçelerde yapılacak çalışmaların arttırılması ve eş zamanlı olması önemli hale gelmektedir. Bunun için7 ayda 7 bölge çalışması 7 ayda illere, 7 ayda ilçelere uygulanabilecek hale getirilmiş ve illerin 7 aylık çalıma planları ve programları il başkanları toplantımızda hazırlanmıştır. Bu çalışmadan sonra 7 ayda ilçe, 7 ayda mahalle, 7 ayda sandık çalışmasına geçilecektir. Burada hedef seçimlerin iki ana unsuru olan Kadınlar ile Sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektir.
Türkiye’nin dört bir yanına, bugün;
15 Ocak 2013 günü saat 11 00 de; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümekten gurur duyan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm il kadın kolu başkanları, ilçe kadın kollarının başkanları ve kadın kollarımız ile birlikte tek ses, tek yürek oluyoruz. Tüm ilçeler, ‘Yerel seçimlere giderken, 7 ayda ilçeler’ çalışmamızı başlatıyoruz.
Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.
Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz Eşit Temsil Eşit Katılım talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Bu güç kadınlardan gelecek. ANA-dolu’nun kadınlarından. Başaracağız. Sol açık yola çık haydi kadınlar Barış- Bolluk –Bereket için siyasete.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2013, 10:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
deniz
deniz - 11 yıl Önce

sol acik yol diyen ilce baskani hanim diger partide yol bulamayinca chp acik yol oldu demek:) 100 oyum olsa vermem sizin gibi parti parti gezen baskana:))

banner381
SIRADAKİ HABER