CHP’de BARIŞ kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi ön seçiminde Barış Karadeniz 1469 oyla 1. oldu.

CHP’de BARIŞ kazandı.

  Cumhuriyet Halk Partisi Sinop'ta gerçekleştirdiği ön seçim ile 5 aday adayı içerisinden 2 milletvekili adayını belirlemek amacıyla sandığa gitti. Adaylık yarışında resmi olmayan kesin sonuçlara göre Barış Karadeniz birinci, Mustafa Acun ikinci sıraya yerleşti.

Sabah 08 00 da başlayıp 17:00'de sonuçlanan seçimlerde il genelinde 3400 CHP üyesi sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre:

Merkez ilçede 4 sandıkta Barış Karadeniz 747 oy alırken, Mustafa Acun 438'de kaldı.

Ayancık'ta Barış Karadeniz 254 oy alırken Mustafa Acun'un oyu 116 oldu.

Boyabatlı seçmenler 127'ye 113 Barış Karadeniz lehine tercih kullandı.

Gerze seçmeni ise Mustafa Acun'u 274'e 211 öne geçirdi.

Türkeli ilçesi 55 Barış Karadeniz, 32 Mustafa Acun olarak oyları dağıttı.

Merkez ilçe, Boyabat, Ayancık, Gerze ilçelerinde Barış Karadeniz toplam 1 394 oy alırken Mustafa Acun 973 oyda kaldı.

Şu dakikalarda, Dikmen, Erfelek, Durağan ve Saraydüzü ilçelerinden herhangi sonuç elde edilememesine rağmen; buralardan gelecek sonucun da durumu değiştirmeyeceği belirtildi.

Sandıkların açılmasını büyük bir sükûnet içinde takip eden Barış Karadeniz, birinciliğinin netleşmesinden sonra kendisini bekleyen partililere hitaben; "Hepinize teşekkür ediyorum. Asıl seçim 7 Haziran’da. Önemli olan oradan birinci parti olarak çıkabilmemizdir. Yarından itibaren Sinop'tan 2 milletvekili olarak Ankara'ya gidebilmenin çalışmalarına başlayacağız" dedi.
30 Mart 2014
İl Geneli toplamında ise Barış Karadeniz 1469 oy alırken, Mustafa Acun 1165 oy aldı.
Gerze'de yapılan itirazlar sonrası Mustafa Acun 290 oy alırken Barış Karadeniz 214 oy aldı.








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 14:01

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Beklenen Oldu!
Beklenen Oldu! - 9 yıl Önce

gerze teşkilatının desteklemiş olduğu adayın çıkmaması kötü olmuş.

En İyi Cevap !
En İyi Cevap ! - 9 yıl Önce

sadece tek bir adayın üstünde yoğunlaşan gerze ilçe chp teşkilatına en iyi cevap oldu.umarım yaptıklarınızdan utanç ve ders çıkarırsınız

partili
partili - 9 yıl Önce

sizin derdiniz chp i̇lçe örgütü deği̇lmi̇ydi̇ zaten. ne oldu. i̇lçe örgütü çokmu güçlü çikti. evet evet öyle olmuş:)))) bütün i̇lçelerde bariş karadeni̇z çikarken gerzede mustafa acun çikiyor.bence oturun etraflica bi̇ düşünün. si̇zi̇n derdi̇ni̇z ki̇mi̇n aday olacaği deği̇ldi̇. bunu bütün gerze konuşuyor. i̇lk firsatta chp gerze i̇lçe teşki̇latini kutlamak i̇sti̇yorum. keşke ülkedeki̇ bütün chp teşki̇latlari gerzedeki̇ gi̇bi̇ etki̇li̇ olabi̇lse. asil kazanan chpni̇n gerze i̇lçe teşki̇lati olmuş

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

Asıl kazanan chp gerze teşkilatı demişsinde o yüzden mi kapıda oy kullanmaya gelenlere oylar acuna diyorlar... Asıl sorgulanması gereken il başkanlığını yaptığı yerden 1.ci olamaması

partili
partili - 9 yıl Önce

duyduklarımıza göre bu teşkilat partimize birçok insan kazandırmış. ama sizler partiye köylüleri doldurdu diye aklınızsıra heryerde dalga geçiyormuşsunuz. insanları da küstürmeyin teşkilatı da. eğer gerçekten chpli iseniz el ele verin sorunlarınız varsa çözün. şu zamanda herkes birbirine lazım.

gerzeee
gerzeee - 9 yıl Önce

sonuç olarak hakeden kazandı. gerzeli olarak barış karadenizi destekleyen biriyim. gerzeye iyi cevap oldu. herkes için hayırlısı olsun.

ESKİLER
ESKİLER - 9 yıl Önce

yönetimin tarafli olmasi yakişmadi herkez bu partide aday olabilir yapilmasi gereken eşit mesafede durabilmekti yönetim bu konuda biraz zayif kaldi neyse

chp li
chp li - 9 yıl Önce

hayaldi gercek oldu....


uye kayitlari silindi

banner381
SIRADAKİ HABER