CHP’den Coşkulu Miting

CHP Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın açık hava mitingine CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz destek verdi.

30 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10 30 da CHP İlçe teşkilatında toplanan partililer Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Genel Meclis adayı İrfan Sağır, Belediye Meclis Üyesi adayları öncülüğünde coşkulu bir kalabalıkla Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan açık hava miting yerine alkışlarla yürüdüler.

Cumhuriyet Meydanında CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in karşılamasından sonra aday tanıtımı için adaylar seçim otobüsüne çıktılar.

İlk konuşmacı Barış Karadeniz konuşmasında; “Çok değerli hemşerilerim bu ne güzellik, evet yarın yapılacak olan seçimde yarın akşamki belediye başkanı burada belli oldu Osman Belovacıklı. Kaldırın şu bayrakları bu güzelliği herkes görsün. Osman başkan yavaş şehrin hızlı başkanı onunla 4 yıldır çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Evet dün burada bir miting vardı arakadaşlar gösterdi. Nüfusunu 9 binden 15 bine çıkan tek ilçe bu ne demek Osman başkan bu işi götürdü bu ilçe göç alıyor kendileri itiraf etmişler. Bir şey daha duydum buna çok üzüldüm, Osman başkan doğalgaz gelmesine karşı çıkmış arkadaş bu ilçeye doğalgaz geldi haberiniz olsun buradan söyleyeyim duysunlar 5 bin kişi doğalgaz kullanıyor.” Dedi.

Karadeniz’in konuşmasından sonra konuşan CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay konuşmasında; “Efendim siyaset hayatım boyunca Gerze beni hep şenlendirdi hep umutlandırdı. Sabahın erken saati sayılacak bu saatlerde alanı doldurdunuz bu da Osman Başkana olan inancınızdır bir işarettir 3. Bahara hazırız işaretini veriyor. CHP li olmayan Gerzelilere hitap etmek istiyorum, sevgili Gerzeliler seçime gidiyoruz. Eskiden seçimler şenlik, esprili ve tatlı sataşmalar olurdu. Şimdi ise seçime mi gidiyoruz savaşa mı gidiyoruz belli değil. Türkiye’yi yöneten AK Parti başkanında bir kibir bir sinir bir öfke bir hırs içinde, toplumu ikiye bölmek için kullanılacak tüm provokasyonları kullanarak Türkiye’nin bin yıllık kardeşliğini ayrıştırma politikasına gidiyor. 9 ay önce milletten yetki aldılar. Şimdi Gerze’de yaşayan AK Partili AK Partiye oy vermiş aziz hemşerilerime soruyorum? Bu günün dünden iyimi, Türkiye’nin huzuru dünden iyimi, varlık içerisinde misin, karnın tok sırtın pekmi? Daha dün 100 tl. ye doldurduğun file bu gün kaça doluyor, çarşıda pazarda mutfakta yangın var. İşsiz gençler sudan çıkmış balık gibi çırpınıyor. Sayın Meral Akşener’in söylediği gibi yarın bu kulak ya çekilecek ya çekilecek aklını başına alması gerekiyor. Dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay’ın konuşmasının ardından Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konuşmasında; “Doğup büyüdüğüm hayatı öğrendiğim, hayatı öğrettiğim, denizinin toprağının çiçeğinin kokusu içime çektiğim her cm karesine güzel alanlar sığdırdığım gönül bağıyla bağlı olduğum güzel Gerze’min güzel insanları hepiniz hoş geldiniz.

Evet Gerze’mizi 2009 yılında aldığımızda yaşlanmış bir ilçeydi. 1960 yılından sonra yapılan yangın evlerimiz ve alt yapımız artık tamamen yaşlanmıştı. Bunu değiştirmek gerekiyordu. Çünkü Gerze’nin insanları gençliği sever çünkü hep gençtir. 10 yıllık yolculuğumuzda alt yapıdan üst yapıya kadar çevre düzenlemelerinde çok değişiklik yaptık. Bunları yaparken hiçbir mahallemizi ayırmadık. 2009 yılında belediyeyi aldığımızda gerçekten çok büyük borç vardı. Bu borçları en kısa sürede bitirmeliydim çünkü çalışacak emek harcayacak işçiydi. Çalışması için cebinin dolması lazım. Önce işçimizin yüzünü güldürmeliydik. İşçimizin ve esnafa olan borçları öncelikle ödedik.

Sonra alt yapı dedik 124 km boruyu yer altına döşedik ve şu anda arıtmasıda yapılıyor. 1.5-2 ay sonra bize teslim edecekler. Ondan sonra denizlerimiz pırıl pırıl olacak.

Haberin devamını videodan izleyebilirsiniz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 09:03

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir Buyukkalfa
Kadir Buyukkalfa - 5 yıl Önce

Engin Altay Osman başkanın kaybetmesine sebep oldu

banner381
SIRADAKİ HABER