Çınlar İsyan Etti

Sinop il genel meclisinin AK partili Durağan meclis üyesi Mesut Çınlar isyan etti!

Çınlar İsyan Etti

Durağan’ın Hükümete en çok oy veren ilçe olduğunu fakat gerekli olan hizmetleri alamadığını ileri süren Çınlar, ilçenin yerel sitesine şu açıklamada bulundu:

3 Ekim 2014 tarihinden beri sabırla beklediğimiz ancak her türlü girişimlerimiz de sonuç alamadığımız, köyler birliği işçilerinin yeniden işe başlamaları sağlanamamış, köy halkımızın mağduriyetleri zirve noktaya ulaşmıştır.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Durağan’ı 2,5 aydır unuttu ama şantiyede yatan iş makinelerine operatör temin edeceği yerde 2013 yılında birlikte büyük başarılara imza attığımız şantiyenin ekip başını da görevden alarak adeta şantiyeyi fes etti. Yetkililerin idari sorumluluğu taşıdığını biliyoruz ancak siyasi sorumluluğunu taşıdığımız ilçe sorunlarına çözüm bulunması ve alınan kararlardan haberdar edilmeyişimiz başka başka sorunların da var olduğunu göstermektedir.

Durağan’ın sabrının zorlanması telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilir. İl Özel İdaresinin Durağan şantiyesinin iş makinelerine bir an önce operatör görevlendirmesini her şeyin en iyisine en güzeline layık olan köylerimize hizmete kaldığımız yerden devam etmesini istiyoruz. Bu bir talep değil bu sese kulak verilmesi mecburiyettir, Durağan hakkını istemektedir.

Durağan halkı her seçimde partimize en yüksek oyu vermiş karşılılığını da ilçemize yakışır bir vakurlukla sabırla beklemektedir. Sabrın sonuna gelinmiştir. İlçemizin savruk değirmen gibi iş makinelerinin şantiyede yatırılmasını halkımızın hizmetten mahrum bırakılarak bu duruma düşmesine sessiz kalma zamanı değildir.

Hizmetin önündeki engellerin kaldırılması Durağan halkının beklediği taleplerin karşılanması gerekmektedir.

Sesimizi Türkiye duymadan ilimizin ve ilçemizin idarecilerinin duymasını ve artık uyuma zamanı olmadığını, sorunlarımıza çare bulunmasını istiyoruz…
Kaynak: Halksesi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 10:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER