Çöpçü Kazanacaklarını İddia Etti

Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığı Olağan Haftalık Toplantısı’na katılan İl Başkanı Ali Çöpçü 2019 seçimlerinde Ak Parti’nin Gerze Belediye Başkanlığı’nı kazanacağını iddia etti.

Çöpçü Kazanacaklarını İddia Etti

Gerze AK Parti İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen AK Parti Olağan Haftalık Toplantısı’na AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Bayrak, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Öz ve partinin Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Gerze Teşkilatı’nın güçlü bir oluşum olduğuna dikkat çeken Çöpçü, “2019’a böylesine güçlü bir teşkilatla girersek Gerze’de belediyeyi alırız. Her geçen gün artan üye sayımız da bunun bir göstergesi” dedi.

Amaçlarının Gerze’de ve diğer tüm ilçelerde belediyeyi almak olduğunu belirten Ak Parti Sinop İl Başkanı Çöpçü, “bunu Gerze’de başarmak diğer ilçelere göre kısmen daha kolay. 1 Kasım’da Gerze merkezde almış olduğumuz oy, diğer siyasi partilere göre daha fazla. İl dışından gelen göçlerle birlikte, ilçe teşkilatındaki çalışmaların sağlıklı yürümesiyle ilgili de güzel bir başarı var. Bizim amacımız Gerze’de belediyeyi almak ve daha fazla belediye meclis üyesi çıkarmak. Bunun sonrasında da Cumhurbaşkanlığı Seçimin de yüzde 60’ın üzerinde bir oyla Cumhurbaşkanımızın o makama oturmasını sağlamak” dedi.

Gerze İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerinden her gün birinin teşkilat nöbeti tuttuğuna vurgu yapan Çöpçü, “Bildiğim kadarıyla bu nöbet sistemi, diğer ilçelerimizde böyle oturmadı. Ama Gerze’de her gün bir arkadaşımız teşkilat nöbetini tutuyor. Bu çok önemli bir hassasiyet. Çünkü bir gününüzü buraya ayıracaksınız. Gelen insanların dertlerini dinleyeceksiniz. Yardımcı olabildiğiniz noktalarda yardımcı olacaksınız. Yardımcı olamadığınız noktada ilçe başkanımızdan, il genel meclis üyemizden destek isteyeceksiniz. Gerze’de çok güzel bir teşkilatımız var. Bu emekler, gayretler için teşekkür ediyorum” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER