Davutoğlu Sinop’ta

7 Haziran’da yapılacak seçimler için Sinop’a gelen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Uğur Mumcu Meydanında halka seslendi.

Davutoğlu Sinop’ta

  7 Haziran’da yapılacak Milletvekililği Genel Seçimleri için Sinop’a gelerek Uğur Mumcu Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 13 yıllık Ak Parti iktidarında ilimizde ve Türkiye’de yaptıkları icraatları anlatarak vatandaşlarda 2 milletvekili için söz istedi.

7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri partisinin milletvekili adaylarına destek olmak 13 yıllık kendi iktidarlarında ilimizde ve ülkemizde yaptıkları icraatları halka anlatmak için dün ilimize gelen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İlimiz Uğur Mumcu Meydanı’nda halka hitap etti.

Sinop’ta dün Uğur Mumcu Meydanı’nda halka hitap eden Ahmet Davutoğlu’nun hedefinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Bahçeli ve HDP Lideri Demirtaş vardı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Sinop’ta gerçekleştirdiği mitingde “Sinoplular sözünde durur, kendisine nöbet verildi mi, nöbet alanını terk etmez, Sinoplu söz verdimi yapar ” dedi.

Başbakan Davutoğlu gerçekleştirdiği mikingde sık sık vatandaşlardan 2 milletvekilinin ikisini de istediğini dile getirirken vatandaşlara ‘2-0 yapmaya var mısınız?’ sorusunu yöneltti.

Miting sırasında bir evin balkonundan ‘çay içmeye’de bekliyoruz Sayın Başbakanım’ yazılı bir döviz açılması üzerine Davutoğlu ‘inşallah çay içmeye de geliriz’ diye cevap verdi.

Başbakan Davutoğlu’na Sinop ziyareti sırasında Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş ile İl Başkanı Ali Çöpçü eşlik etti.

Başbakan Davutoğlu miting sonrası Sinoplu bir vatandaşın evine girerek çay içti ve evin balkonundan halkı selamladı. Başbakan Davutoğlu otobüse doğru yürürken vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve daha sonra Sinop’tan ayrıldı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 18:22

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
deli gerzeli
deli gerzeli - 9 yıl Önce

Aslan davutoglu akpnin bas pinarlari sinop umuza geldigin icin gururlandik ne demisler onlar konusur ak parti yapar opuyorum sizi akp sizi cok seviyorum

gerzeli erol
gerzeli erol - 9 yıl Önce

lan bu aç .......... partisi sinop için ne yapmış.. nükleer santral adındaki bombayı kucağımıza vermiyorlarmı..

banner381
SIRADAKİ HABER