Delege Kararını Verdi

Oy kullanan delege İzzet Karaman’la yola devam dedi.

Delege Kararını Verdi

  16 Ekim 2014 Pazar günü Cadde Düğün Salonunda saat 12 00 da başlayan Gerze AK Parti 5. Olağan Kongresine AK Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, AK Parti Sinop ve İlçeleri İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti Sinop İlçe Merkez ve İlçe Başkanları, partililer ve davetliler katıldı.

  Saat 12 00 de başlayan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gerze AK Parti İlçe Başkanlığına aday olan mevcut ilçe başkanı İzzet Karaman’ın açılış konuşmasını yaptıktan sonra İl Başkanı Cengiz Tokmak, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, AK Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy ve son olarak AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni’nin yapmış olduğu konuşmalarının ardından oylamaya geçildi.

Kongreye Gerze ve köylerindeki toplam 392 AK Partili delegeden 305 i katıldı. Saat 17 00 da oy kullanımının sona ermesiyle sayıma geçilen sandıktan İzzet Karaman ezici bir çoğunlukla seçimi kazandı.

Oy dağılımı ise şöyle:

İzzet Karaman: 258

Ertuğrul Asut: 45

Geçersiz 2
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 19:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
bayram ay
bayram ay - 9 yıl Önce

izzet karaman baskınıma basarılar diler allah utandırmasın derim

bayram ay
bayram ay - 9 yıl Önce

izzet karaman baskınıma basarılar diler allah utandırmasın derim

banner381
SIRADAKİ HABER