Doruktan Teşekkür Mesajı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’den İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olan Rüstem Doruk teşekkür mesajı yayınladı.

Doruktan Teşekkür Mesajı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’den İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olan Rüstem Doruk teşekkür mesajı yayınladı. Mesajında 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendilerine gösterilen teveccühten dolayı seçmenlere teşekkür etti.

MHP’den İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olan Rüstem Doruk teşekkür mesajında: MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olarak sürecin başladığı günden bu yana seçim çalışmalarımıza başladık. Başta merkez köylerimiz olmak üzere ilçemize bağlı köylerimiz de dahil, gitmediğimiz yer dokunmadığımız insanımız kalmadı. Seçimlere son bir hafta kala ise ilimizdeki resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yöneticisinden en alt birimde çalışanına kadar herkesle hasbihal edip kendimizi tanıttık. Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ayriyeten ziyaretlerde bulunarak çalışmalarımız ve seçilmemiz halinde yapacaklarımızla ilgili bilgiler verdik.

Halkımızın çok güzel tepkileriyle karşılaşmaktan dolayı ziyadesiyle mutlu olduk. Bu vesile ile halkımıza teşekkür ediyor. İl Genel meclis üyesi seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER