Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Gerze Saadet Partisi İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

 Ziyarette İlçe Başkanı Hamit Çakır, Gerze Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yavuz ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Gerze Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yavuz yaptığı açıklamada, “Yönetim olarak almış olduğumuz karar neticesinde halkla kucaklaşma programı kapsamında esnaf ziyaretleri yapıyoruz.

Bu ziyaretleri yapılacak olan genel seçimler öncesi esnaf ve mahalle ziyaretleri düzenleyerek, halkın sorunlarını tespit etmek, dertleri ile dertlenmek ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunarak çözüm üretmek adına önemli bir çalışma yapmaya gayret gösteriyoruz.

Esnafın derdini yakından dinleyerek çözüm üretmek görevimizdir. Saadet Partisi olarak çözüm noktasında genel merkezin ve bütün teşkilatların önemli projeleri hazırlanmış durumdadır. İktidar olmamız halinde zaman kaybetmeden projeleri hayata geçirmek için sorunları yerinde doğru tespit ederek tedavisini hayata geçireceğiz. Kıymetli esnaflarımızın, siyasette mevcut iktidara alternatif bulamadıkları noktada, imdatlarına yetişiyor ve Saadet Partisi'nin varlığından bahsederek ümitlerini yeşertiyoruz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sadettin KUTLU
Sadettin KUTLU - 5 yıl Önce

hamit bey başarılı olacağınıza inanıyorum. Allah yardımcınız olsun. dava adamları

Karlı köyü
Karlı köyü - 5 yıl Önce

(1) Nisa'nda baya bir şaka olacak gibi
Bu şakalara hazırlıklı olun adaylar

GERZE
GERZE - 5 yıl Önce

kandi̇le de gi̇tseni̇ze i̇tti̇fak yaptığınız adamları bilemediniz !

mecit demirtaş
mecit demirtaş - 5 yıl Önce

kandille ittifakı biz değil el altından ikfidar psrtidi yaptı niz değil.bütün il ilce ve brldelerde aday cıkaran tek partiyiz.1380 belediye başkan adayımızla inşaAllah halkımıza hizmet etmek icin bekliyoruz.

banner381
SIRADAKİ HABER