Fahri Alkan Resmi Başvurusunu Yaptı

Sinop'un tanınan iş adamlarından Fahri Alkan, AK Parti'den Sinop Milletvekili aday adayı oldu. Alkan başvuru evraklarını İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısı ardından İl Başkanı Ali Çöpçü'ye teslim etti.

Fahri Alkan Resmi Başvurusunu Yaptı

  Seçildiği takdirde halkın hizmetkarı olacağını dile getiren Fahri Alkan, "Bu bir hizmet yarışı. Hizmet yarışı sadece siyasi olarak STK'larda da verilebilir ama, siyasette sorunları çözmeye yönelik hizmetler ihtiva ediyor. Vekil seçilene kadar halkın önünde düğme ilikleyip saygı sunan dostlarımız, vekil seçildikten sonra 5 yılda bir hatırlanıyor pozisyonu insanlarda yanlış imaj oluşturuyor.

Asıl olan millettir, bunu unutmamak lazım. Biz bunu unutmayacağız. Her daim halkın hizmetkarı olacağız. Yeni Türkiye'nin mimarı Recep Tayyip Erdoğan bu düsturla yola çıktı. Halka ve millete rağmen siyasetin olmayacağını söyledi. Bizde aynı düsturla yola çıktık" dedi.

İddialı konuştu

Kendinden oldukça emin olduğu görülen Fahri Alkan; "Ben Fahri Alkan olarak temennim, arzum birinci sırayı bizim alacağımız ve izimle birlikte ikinci sarayı alacak kardeşimizle birlikte 2-0 Sinop'u almak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz ve Sinop'u hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız" diye konuştu.

Fahri Alkan ayrıca Sinop'un AK Parti'ye iki milletvekili sunacağına inandığını belirterek, yola çıkarken buna inanan insanlarla çıkılması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 10:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER