Gerze CHP’ de Denetim..!

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanlığı olağan denetimden tam not aldı.

Gerze CHP’ de Denetim..!

  Denetim; CHP Kırıkkale Milletvekili ve İçişleri Komisyon Üyesi Mehmet S. Kesimoğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi Sevnur Yıldırım ve CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun’ un katılımı ile bugün saat:12.30’ da parti lokalinde gerçekleşti.

Yapılan olağan denetim sonucu görüşlerini aldığımız denetçiler teşkilatın çalışmalarının gurur verici olduğunu, çalışanların son derece enerjik bir şekilde görevlerini sürdürdüklerini gözlemlediklerini belirterek, başarılarından dolayı teşkilat adına Gerze CHP İlçe Başkanı İlknur Kara’ ya teşekkür ettiler. En yakın tarihte tekrar Gerze’ ye gelmek istediklerini belirterek parti binasından ayrılan denetim ekibi buradan Gerze Belediyesine giderek Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ yı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanından ilçede gerçekleştirilen faaliyetler, yatırımlar ve Gerze’ nin sorunları hakkında bilgi alan grup son derece mutlu izlenimlerle ilçeden ayrıldılar.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2012, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR....
HÜSEYİN BODUR.... - 11 yıl Önce

chp i̇lce başkani değerli̇ bi̇r büyüğümdür.. onu tebri̇k edi̇yorum ama sayin beledi̇ye başakni olarak osman beye eski̇den destek vermi̇ş bi̇r abi̇si̇ olarak maalesef destekleri̇mi̇ yi̇ti̇rmi̇ş olduğumu beli̇rti̇yorum ..artik eski̇ sevgi̇ ve sygi onun gerze güreşleri̇ esnasinda ;;;kendi̇si̇ni̇,,beledi̇ye çalişanlarini tebri̇k edi̇çi̇ olarak güreş sahasina stirmiş olduğum i̇yi̇ ni̇yhetn teadi̇leri̇mi̇ beli̇rten i̇ki̇ tebri̇k amacli afi̇şi̇mi̇n aasildiktan sonra oradan ayni gece kaldirilimiş olduğunu gördüğüm anda osman beyi̇n gerze beledi̇ye başakni olup,,olmadiğini o anlardan i̇ti̇baren kuşkuyla i̇zlemek zorunda kaldiğimi beyan etmek i̇steri̇m....o afi̇şleri̇ ben ,;;hem atat sporu güreşleri̇mi̇ze gösterdi̇ği̇ i̇lgi̇ ve lakadan dolayi,,,hemde gerzeli̇lere olan hizmetlerinden dolayıi̇stanbulda özel yaptırtarak oraya astırmıştım ama o afişler oradan o gece alınmışş,,indirilmişti....o afiler niye asıldıı..? ve niye indirildi???? amac nedir bilmek isityorum..saygılarımla...

banner381
SIRADAKİ HABER