Gerze’den Seslendi

Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı, 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 11.00’de Gerze Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleşti.

  Toplantıya Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı Başkanı İzzet Kahraman, Ak Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve ardından gerçekleşen İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Ak Parti İlçe Teşkilatı adına açılış konuşmasını İzzet Kahraman yaptı.

Açılış konuşmasının ardından salondakilere Ak Parti İlçe Teşkilatının seçim zamanı yapmış olduğu kurum ziyaretleri ve diğer çalışmalarını anlatan bir slayt gösterisi sunuldu.

Slayt gösterisi sona erdikten sonra kürsüye Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma çıktı ve köylere yapılan hizmetler ile ilgili sayısal verileri açıkladı. Açıklamanın ardından Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi.

Tokmak’ın konuşmasının ardından kürsüye davet edilen TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Türkiye gündemine ilişkin konuların değerlendirmesini yaptı. Son günlerde Türkiye gündemini meşgul eden Kobani’deki savaş ve tezkere konularında Ak Parti’nin tutumunu anlatarak, HDP ve CHP’ye yüklendi.

Haberin Videosu Fotoğrafların Sonunda















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2014, 21:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
sanayici
sanayici - 10 yıl Önce

izzet başkana yakıstıramadım genlik kolları başkanını kovdum diye konusuyor ama hala kovamamıs demekki hala karelerde olduguna göre ama o çocuknan yurutemezsın başkanım yanar doner adam lazım degil bizim partiye kactane genç var partide soyle bana yazmanı istiyorun belediye seçiminde chp mhp gencleri canla basla calıssın bizimkide yalan dolanla iş yapsın kazanamassın başkan hiç bir seçimi bu kadroyman gidersen ama sana lafim yok helal olsun sayın editör yayınlarsan sevinirim mesajımı izzet bey ne yorum yapacak merak ediyorum

banner381
SIRADAKİ HABER