Gönül Seferberliğine Çağırdı…

MHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Adem Çilek adaylığını Gerze’de açıkladı.

Gönül Seferberliğine Çağırdı…

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak, 26 dönem milletvekili erken genel seçimleri için adaylar birer birer ortaya çıkmaya başladı. Bu adaylardan biri de milletvekilli aday adaylığını gönül seferberliği başlattığı Gerze MHP İlçe Teşkilatında açıkladı.

EYUDER Yönetim Kurulu Başkanı olan, Türkiye genelinde ve özellikle Ankara’da yaptığı eğitim çalışmalarından dolayı iyi tanınan Adem ÇİLEK sözlerine şu şekilde başladı;

“Bilmeyenler için öncelikle kendimi tanıtayım. Ben öz be öz Sinop’un çocuğuyum, Boyabatlıyım, ilk, orta ve lise öğrenimimi Sinop’ta yaptıktan sonra lisansımı Ankara Gazi Üniversitesinde, Yüksek Lisansımı TODAİE Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde tamamladım. Halen Gazi Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Teftiş Planlaması alanında doktora yapmaktayım. Milli Eğitim Bakanlığındaki görevimden milletvekilliği seçimi için istifa ettim. Karşınıza Yrd. Doç. veya Doçent olarak ta çıkabilirdim ancak, memleketin şu anda içinde bulunduğu durumun vehametini görerek ve “Önce Vatan” diyerek, memleketimiz Sinop’ta bize düşen görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek amacıyla adaylığımızı koyduk. Öncelikle hedefim 7/24 Sinop ve tüm ilçelerini ev ev dolaşarak ülkemizin içinde bulunduğu üzücü ortamın nasıl oluştuğunu ve MHP olarak neler yapabileceklerimizi, ülkenin birlik ve bütünlüğü için gönül seferberliği altında nasıl kenetleneceğimizi halkımıza anlatmak olacak.” dedi. MHP İlçe Başkanlığında partililerin sorularını da cevaplayan Adem Çilek koalisyonla ilgili bir soru üzerine; “AK Parti bizlere hiçbir zaman hükümet kurma talebi ile gelmedi, eğer biz bunu parti olarak kamu oyuna açıklamadı isek, bunun nedeni sadece aldığımız devlet terbiyesidir. Bununla Bülent ARINÇ’ın açıklamaları basına yansımıştır ve AK Parti MHP ile koalisyon istemediğini kendisi dillendirmiştir. Kaldıki MHP ülke menfaatleri söz konusu olduğunda her zaman önce vatan diyerek duruşunu sergilemiştir. Hatırlayalım Biz MHP olarak geçmişte olduğu gibi Meclis Başkanlığı seçiminde de, devletin menfaatlerini göz önüne alarak ve MHP olarak her türlü riskleri de göğüslemek zorunda kalarak gereken desteğimizi verdik.” şeklindeki ifadelerine yer verdi.

 Çilek konuşmasını; “bu memleket her ne sebeple olursa olsun iyi yönetilememiştir. Kutuplaşmalar, ötekileştirmeler yanında, eğitimde ve ekonomide durumlarımızı konuşamaza olduk. Türkiye terör belasıyla baş başa kalmıştır. Halkımızın şunu iyi bilmesini istiyorum 1 Kasım seçimleri ya kardeşliğin, ya da bölünmenin seçimi olacaktır.” şeklinde noktaladı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 00:34

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
sefaköylü
sefaköylü - 9 yıl Önce

aklımızı toparlayalım ülkeyi tepe taklak etmeye kimsenin hakkı yok koalisyon olmuyorsa tek çözüm akp çünkü tayyip pkk yı 3.sene oyaladı şimdi kendi yaptığısilahlaarla vuruyor

banner381
SIRADAKİ HABER