Görevinden İstifa Etti

Cemal Yıldız görevinden istifa etti.

Görevinden İstifa Etti

İYİ Partinin kuruluşundan bu güne kadar ilçe başkanlığı görevini sürdüren ilçemiz esnaflarından Cemal Yıldız sosyal paylaşım sitesinden rahatsızlığı nedeniyle ilçe başkanlığı görevinden ayrıldığını duyurdu.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 6 yıl Önce

ellerinde hiçbirşeyleri yokken türk vatandaşının içinde coşku ateşi yakan ve umut partisi olan bir parti 40 küsür milletvekili sahibi oldu fakat sanki tek istedikleri buymuş gibi el birliğiyle yaktıkları ateşi söndürmeye çalıştı ve büyük ölçüde başardı. gerzede oy veren vatandaşlar tıpkı benim gibi "biz şimdi kime oy verdik" yada "oy verdiğimiz teşkilatın insanları nerede" gibi sorular sormaya başladı. bir an önce toparlanmaları dileğiyle. çünkü türkiyenin artık daha çok iyi olmaya ihtiyacı var.

cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

maral hanimi fetö+abd iyi doldurmush ki o yurt ta sulh deyince bashkan olacagina inanmish. iyiki bu basiretsizler bu memlekette yetki verilmedi. yarini göremeyenler bashkasinin atina binenler derenin artasinda hemen inme mecburiyetinde kalir. proje parti yerel secimlerinde ancak %3-4 alir. uyanin millet,birilerinin oyununa gelmeyin.

Salih
Salih - 6 yıl Önce

Seçimin en başarılı partisi iyi parti. Çünkü verilen görevi hakkıyla yerine getirdi. Ödülü ne olacak bakalım.

gerzeli
gerzeli @cemaleddin - 6 yıl Önce

yarını göremeyenler sandıkta, 16 yıldır ülkenin içine edenleri tekrar seçti! seçimden önce gelin hamileydi, seçimden sonra doğurdu! hazineyi damata peşkeşleyen, babasının tarlası gibi parsel parsel verenler iktidara tekrar gelince dolar fırladı! millet dedi ki dış güçlerin oyunu! arkadaş, dolar bir mal değil! yani abd sabah uyanınca bugün doları 6 ya satacam türkiyeye demiyor! sen içerdeki bütün üretim ve gelir unsurlarını (bugün diş güçler dediklerine) satarsan, adamarda ilk sürtüşmede sana böyle takar! ekonomiden anlamayan beyinler de gidip iphon telefonu parasını verip satın alır sonrada gider hava olsun diye kırar! internette abd ürünlerine boykot çığırtkanlığı var! arkadaş o malı zaten bize itelemişler! almazsan iç piyasadaki satıcı zarar edecek! adamlar zaten parasını almış! iktidar ambargo uygulamıyor ama milleti galyana getirmede üstlerine yok! bunun türkçesi keriz yerine koyuluyoruz! misal fetö! adamı vatandaşlıktan çıkartıp iade istiyorlar! vatandaşın olmayanı niye versinler

banner381
SIRADAKİ HABER