Güleryüz Teşekkür Etti

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Güleryüz Destekleyenlere teşekkür ederken kazananlara başarılar diledi.

Güleryüz Teşekkür Etti

  30 Mart yerel seçimlerinde 2707 oy alarak seçimi kaybeden AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Güleryüz, seçim çalışmaları sırasında kendisine destek veren partililer ve Gerzelilere teşekkür etti.

  Güleryüz yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

  “Aday adaylığım, adaylığım, seçim kampanyamız sırasında Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdağan’a, İç İşleri Komisyon Başkanı AK Parti Sinop Millet Vekili Mehmet Ersoy’a AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak’a, AK Parti yöneticilerine, gençlik ve kadın komisyonlarına, belediye meclis üyeleri başta olmak üzere emeği geçen tüm gençlere, hanımlara, beylere, seçim kampanyası sırasında karşılaştığım, kucaklaştığım, kucaklaşamadığım, gördüğüm, göremediğim, ulaşamadığım ama oylarıyla destek olan tüm vatandaşlarıma, oylarıyla AK Parti’ye destek olan herkese, oy vermeyen tüm Gerzelilere, seçimler sırasında sandıklarda ve salonlarda görev alan tüm partililerime, bütün sandık görevlilerine, seçimlerin güvenliğini sağlayan tüm güvenlik görevlilerine, seçimler sırasında bizi hiç yalnız bırakmayan yazılı ve görsel medya çalışana, seçim kampanyası sırasında seviyeyi düşürmeyen diğer rakiplerime ve partililerine, bizim istemeden de olsa yaptığımız görsel ve gürültü kirliliğine katlanmak zorunda olan tüm halkıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gerze’yi seviyorum. Sorumluluğumu biliyorum. Halkımın içinde yaşamaya, halkıma hizmet etmeye devam edeceğim.”

  Siyasetten kopmayacağını da dile getiren Hüseyin Güleryüz; “AK Parti benim ailem. Ailemin içinde yaşamaya ve siyaset yapmaya devam edeceğim. Partimin bana nerede ihtiyacı olursa orada olacağım. Partililerim ve arkadaşlarımla birlikte sorumluluğumu bilerek partimizde ülkenin yarınları için çalışacağım” söyleminde bulundu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 16:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
avcı
avcı - 10 yıl Önce

o halde seçim olana kadar verdiği selamı seçimden sonrada verwsin bizahmet...

gerzem
gerzem - 10 yıl Önce

tebrikler başkanım seni satan ak partiliyim diyen menfatkarlar utansın

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

başkanım bu millet o kadar kaypak ki yanında gezen ler bile diğer partiye oy verdi.bu millet çalan çırpanı çok sever hayırlı olsun mılete seçilenler..bir gün millet hatasını anlayacak ama geç kalacak..zamanında milli eğitimin hangi mevkisinde idarecilik yaptında memleketi yöneteceksın derler adama ama millet iki parke taşa oy verdı..

rumuzlu
rumuzlu - 10 yıl Önce

@gerzeliye itafen... bu millet çalan çırpanı cok sever demissiniz bu mantikla güleryüz baskan olmaliydi. zamaninda dikmende calip cirpip dikmeni borç batağinda birakan, seçim çalısmalari icin millete binlerce lira borç yapip yillarca ödemeyen, millete gösterilen projeleri sadece göz boyama olarak gören biri icin mi hatali olduklarini sanacaklar?? secim zamani ak partililerin tek oy siğinaği 19 mayis mahallerinin ordaki yollarken ne olduda simdi yapilan yollar icin baskani kötüleyebiliyorsunuz?? yerel secimleri parti menfaatleri ile karistirmayin gerzeye hizmeti secin ve kusura bakmayin bu hizmet teleferik gibi hayallerle olmaz önce milletin ayagi yere bassin. saygilarimla...

SEÇMEN
SEÇMEN - 10 yıl Önce

sevi̇yeyi̇ düşürmeyen raki̇plerne teşekkür edi̇yorsun.onlar sana uymadilar esas sevi̇yeyi̇ sen düşürdün.neyi̇n hesabini soruyorsun vatandaş sana sordu hesabi.mi̇ti̇ngte yaptiğin konuşmalari hatirla bi̇raz öz eleşti̇ri̇ yap.helal olsun akp li̇lere çalişanin hakkini verdi̇ler.gerzeli̇ güzel yorum yapmiş yaninda gezenler bi̇le oy vermedi̇ler ni̇ye versi̇nlerki̇.herkeze teşekkür edi̇yorda ilçe teşki̇latina teşekkür etmi̇yor.yi̇ne i̇çi̇nde ti̇lki̇ler dolaşiyor.sen teşki̇lati saydinmiki̇ onlar yi̇ne başbakanlari i̇çi̇n çaliştilar seni̇n i̇çi̇n deği̇l.çünki̇ senden bi̇r cacik çikmayacağini gerzeli̇de bi̇li̇yordu di̇kmenli̇de bi̇li̇yor.eli̇ni̇ başina koy düşün ben nerde hata yaptim ve halan yapiyorum di̇ye.artik bi̇r dahaki̇ seçi̇mde hangi̇ parti̇ye gi̇dersi̇n bi̇lmem.mhp ni̇n adayi ertesi̇ gün esnafi dolaşti.teşekkür etti̇.i̇nsanlik budur.osman başkan halan teşekkür edi̇yor.mazbatayi aldiği gün yaptiği konuşmada büyükleri̇ni̇z anam babam küçükleri̇ni̇z evlatlarim dedi̇.artik gerzeni̇n bşk.nim

serkan istanbullu
serkan istanbullu - 10 yıl Önce

demekkı ınsanın geçmişte yaptıkları zamanı gelınce onune cıkıyormuş dıkmen mısalı anlayan anlar...

avcı
avcı - 10 yıl Önce

nasrettin hoca da göle maya koymuş ya tutarsa demiş:)h.güleryüz ünde yaptığı aşağı yukarı böyle..:)

köşk caddeli
köşk caddeli - 10 yıl Önce

kardeşim sen her şeyden önce akpartili değilsin çünkü millete bakış açın bunu gösteriyor sen herhalde sayın güleryüz ün şirketlerinde çalışan birisin sayın güleryüz teşkilata rağmen aday gösterildi sayın vekilimiz rahatlamıştır şimdi herhalde sayın belovacıklı nın en büyük artısı ise nato kafa nato mermer kafa yapısına sahip chp liler gibi olmaması vatandaşa dokunması köylüyü hakir görmemesi hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun her vatandaşıyla iletişim kurabilmesi belovacıklıda zaten chp teşkilatının çalışması ile değil kendisinin gerze halkı tarafından sevilmesi ile seçimi çok rahat kazandı. birde bizim adayları gözünün önüne getir hangisi oturup bir yaşlı hemşerimizle çay bahçesinde çay içmiş hangisi pazardaki köylülerimizle oturup iki laf etmiş bi düşünnnnnnnnnnnn(seçim süreci hariççççç)


banner381
SIRADAKİ HABER