Gurbette Gerzeli Bir A. Adayı Daha

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri İstanbul Esenler AK Parti Belediye Meclis Üyesi A. Adaylığı için Cengiz Çolak başvuru yaptığını açıkladı.

Gurbette Gerzeli Bir A. Adayı Daha

Gerze Dernekleri Platformu Başkanı ve Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Çolak yaklaşan 2019 yerel seçimleri için İstanbul Esenler AK Parti Belediye Meclisi Üyesi için A: Adaylığını açıkladı.

Gerze Dernekleri Platformu Başkanı ve Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Çolak açıklamasında; “Aslen Gerzeli olup 1975 yılı İstanbul Esenler doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra ticarete atılarak şu an Esenler’de kırtasiye ve büro malzemeleri üzerine çalışmaktayım. Çalışmalarımın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının çeşitli kademlerinde görev alarak bu gün Gerze Dernekleri Platformu Başkanı ve Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Yönetim Kurulu Üyesi olarak hemşerilerime hizmet vermekteyim ve mutluyum.

Gelişen ülkemizin değişen ve güzelleşen Esenler ilçemizi en iyi analiz edenlerden biriyim, burada bulunan hemşerilerimizin desteği ile Esenler Belediyesinin meclis üyesi kadrolarında yer alıp sizlere ve ilçemize en iyi hizmeti vermek için A. Adayı oldum.”

Evli ve üç çocuk babası olan Cengiz Çolak, “Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.” diyerek basın açıklamasına son verdi.

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER