Gurbetteki Adaylarımızdan Birisi Civelek

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri İstanbul Sultanbeyli AK Parti Belediye Meclis Üyesi A. Adaylığı için Mustafa Civelek başvuru yaptığını sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıkladı.

Gurbetteki Adaylarımızdan Birisi Civelek
Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri İstanbul Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi için aday adayı olan Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneği Başkanı hemşerimiz Mustafa Civelek 7 Aralık 2018 Cuma bugün sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıkladı.

İstanbul Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi aday adayı Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneği Başkanı hemşerimiz Mustafa Civelek açıklamasında;

TEŞEKKÜRLER SULTANBEYLİ...!

Değerli hemşerilerim kıymetli dostlarım, uzun yıllar STK lar da görev almış bir kardeşiniz olarak bugün AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığımıza meclis üyesi aday adaylık müracaatımı yapmış bulunuyorum. Bugün şahsımı yalnız bırakmayan Öncelikle SİYAD Genel Başkanım Sayın Mehmet Kuru başkanıma, Bayamca köyü dernek başkanım İsmet Özdemir’e, Çattepe köyü dernek başkanım Ramazan Özcan’a, Türkeliler dernek başkanı Rıza Öztürke, SİYAD Sultanbeyli şube başkanım İsmail Mavişe, Bengübelen Köyü dernek başkanım Hüseyin Çakar'a, Sanatçımız İzzet Aydın'a, Fatih Mahalle muhtar adayımız Ahmet Altınbaşa, Battal Gazi mahalle muhtar Adayımız Mehmet Güle ve görev yaptığım Gerzeliler Derneğimizin yönetim kurulu arkadaşlarıma ağalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimin ülkemize milletimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyor bu süreçte Sultanbeyli’mizde meclis üyeliği aday adayı olan tüm kardeşlerimize de başarılar diliyorum Tüm kardeşlerime hayırlı cumalar diliyorum.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER