Hayırlı Olsun

Nazım Maviş mazbatasını aldı.

Hayırlı Olsun

Hakkâri Yüksekova'da şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil'in cenaze töreni sebebiyle mazbata alımını erteleyen Sinop’un yeni ve genç vekili Nazım Maviş milletvekili mazbatasını bugün aldı. Alınan bilgiye göre, AK Parti teşkilatlarının ve vatandaşların geniş katılımı ile gerçekleştirilmesi planlanan mazbata töreni, Maviş’in isteği üzerine şehidimizin üzüntüsü nedeniyle iptal edildi.

6 Kasım 2015 Cuma günü Saat 09.30’da Sinop adliyesine giderek mazbatasını İl seçim kurulu başkanından alan Nazım Maviş’e, eşi Çiğdem Maviş, Çocukları, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Altınkök, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al da eşlik etti.

YÜZDE 56 İLE SEÇİLDİ

AK Parti’nin büyük bir oy patlaması yaparak tek başına iktidarı yakaladığı 1 Kasım 2015 seçiminde Sinop’ta da büyük bir oy artışı yaşandı. AK Parti Sinop’ta oylarını 60 binden 72 bine çıkardı. Böylece 7 Haziran’da yüzde 47 olan oy oranı da yüzde 56,3’e yükseltti. MHP ise Sinop’ta en çok oy kaybına uğrayan parti oldu. MHP, 7 Haziran’da aldığı oyların yüzde 8,3’ünü kaybetti.  AK Parti az daha oy alabilseydi 2 milletvekilliğini de kazanacaktı.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 11:05

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

mi̇lletveki̇lli̇ği̇ni̇zn ;;şahsiniza,ai̇le bi̇reyleri̇ni̇z,i̇li̇mi̇ze ,i̇lceleri̇mi̇ze, köyleri̇mi̇ze ve devleti̇mi̇ze, ülkemi̇ze hayirlra vesi̇le olmasini en sami̇mi̇ duygularimla tebri̇k edi̇yorum..başarilariniz,başarimizdir di̇yor,saygilar sunuyorum...sindef meclis delegesi.iist/ esenler yenikent drneğinin 4.5 ve 7. dönem yönt krl başk...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sinoplu 57
sinoplu 57 - 8 yıl Önce

sayın maviş göreve gelir gelmez en güzel hizmetlerinizi yapmaya tyçp hizmeti ile yaptınız. her yıl düzenlenen hizmet alımında 10 ekimde başlanan çalışma süresi bu yıl sayenizde 9 kasımda oldu.nedeni ise seçmenin sizi mecbur desteklemesi,seçim sürecinde partinize çalışan kişileri seçim sonunda ödül niyetinde oralara yerleştirmekti ve bunu da açıkça yaptınız. tyçp şartları nelerdi piyasada iş bulma zorluğu çeken 35 yaş üstü öncelikli ve geriye dönük 3 ay süreli ssk sı olmayan yani işsiz olanlardı.siz ne yaptınız ssk lı başka yerlerde çalışanları bile tyçp dahil ettiniz.her yıl kura çekimi yapılırken bu yıl mülakat adı altında partililerinizi işe aldınız.neyin mülakatını yaptınız hangi işsizin dertlerini dinlediniz ?baktınız kura ile bütün partililerinizi koyamıyordunuz böyle daha iyi yaptınız değil mi.alınan işçilerin yüzde sekseninin ak partili üye olduğunu sizde benim kadar biliyorsunuzdur değil mi ? iş kur müdürü size de yazıklar olsun diyorum bunlara hizmet ettiğiniz için saygılarıml

banner381
SIRADAKİ HABER