Hizmet Yarışında Bende Varım Dedi

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze AK Parti İl Genel Meclis Üyesi A. Adaylığı için Leyla Tuna A. Adaylık başvurusunu yaptı.

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze İl Genel Meclis Üyesi için aday adayı başvurularını yapan Ahmet Burma, Fatih Ergün ve Ali Rıza Altun’dan sonra 30 Kasım 2018 Cuma bu gün saat 11 30 da Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna Gerze AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e aday adaylık dosyasını vererek başvurusunu yapmış oldu.

Gerze İl Genel Meclis Üyesi için aday adayı olan Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna, Akrabaları, arkadaşları ve muhtarlarla beraber gittiği aday adaylık başvurusunda ilçe başkanlığında Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Gerze AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu, eski AK parti ilçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Belediye Başkan A. Adayı İzzet Karaman, Cevat Şensoy, Tahsin Bayrak, yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’in konuşmasının ardından Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna, “1969 doğumluyum, burada doğdum, burada büyüdüm, burada okudum. 30 yılı aşkın Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışmaktayım.

Elimden geldiği kadar devletimizin verdiği imkanlar ölçüsünde ilçemiz halkına faydalı olmak için çaba gösterdim. Bundan sonrada edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerim ışığında partimizin bana imkan vermesi halinde en güzel şekilde ilçemize halkımıza hizmet için İl Genel Meclis Üyesi A. Adaylık başvurumu yapmaktayım.

İlçemizin ve halkımızın sorunlarını yakinen biliyorum. Bunların çözümü konusunda yeterli bilgi ve beceriye sahip olduğuma inanarak yola çıktım.

Aday adaylığı başvurumu huzurlarınızda sayın başkanımıza sunuyor ve halkımıza hayırlı olmasını yüce Mevla’dan diliyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
İstanbul
İstanbul - 5 yıl Önce

Bu ablamıza şimdiden hayırlı olsun
En azından insanlarla konuşmasını
Bilir kırıcı dökücü olmaz bazı
......... kafalılardan iyidir

Teyfik balci
Teyfik balci - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun leyla ablama Allahım

banner381
SIRADAKİ HABER