Hizmetlerin Arkasında Haksızlıkların Karşısında Olacağız...

Uzun zamandır Ak Parti Durağan İlçe Başkanı kimin olacağı sabırsızlıkla beklenirken Ak parti genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığına Mesut Çınlar’ın atandığı bildirildi.

Hizmetlerin Arkasında Haksızlıkların Karşısında Olacağız...

  Aynı zamanda AK parti Durağan Sinop il genel meclisi üyesi de olan Mesut Çınlar, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. Çınlar; YSK tarafından görevinden alınan ve sağlık nedenleriyle  Durağan AK parti ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Yılmaz Şahin’in yerine 1.sıra yedek aday olarak seçilmişti.

Durağan’ı hak ettiği yere taşıyacağız...

İlçe başkanlığı görevini üstlendiğini dile getiren Mesut Çınlar, “Yerel seçime kısa bir zaman kala devraldığım görevi layıkıyla yerine getirmektir. Görevimizin öneminin ve sorumluluğunun bilincindeyim. Hiç kimseyi kırmadan dökmeden kişi ayrımı yapmaksızın bütün ilçe halkının hizmetinde olacağız. Halkımızın refah ve mutluluğu genel menfaati için yapılacak ve yapılması düşünülen bütün yatırımların hayata geçmesi için ekibimizle birlikte zaman mefhumu gözetmeksizin  özveri ile Durağan’ı hak ettiği yere taşıyacağız. Başbakanımızın ve teşkilatımızın bizlerden beklentisini inşallah en iyi şekilde karşılayacağız. Hizmetlerin arkasında haksızlıkların karşısında olacağız. Bundan sonra işimizden, aşımızdan daha fazla fedakârlık yaparak, teşkilat faaliyetine daha fazla ağırlık vererek faaliyetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Popülizm, günübirlik siyaset asla yapmayacağız…

            İl Genel Meclis Üyeliği görevine atandıktan sonra yaptığı çalışmalar sonucunda Durağanlılar ve Ak Parti teşkilatı tarafından takdirle karşılanan ÇINLAR; “Genel merkezimizin onayını aldıktan sonra çalışmalarımıza hemen başladık. Partimize yakışır bir yönetim kadrosu oluşturacağız. Parti binamızı yenileyeceğiz. İlçemizde partimize teveccüh oldukça fazla, bizimle görev almak isteyen çok değerli arkadaşlarımız var. Yepyeni bir vitrinle halkımızın hizmetinde olacağız.  Bizler partimizin bütün örgütleriyle kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla hep birlikte omuz omuza güç birliği ile çalışacağız. Muhtarlarımızla sık sık toplantılar yapacağız. Sorunları yerinde tespit etmeye azami gayret göstereceğiz.  Hiçbir zaman ayırımcılığa gitmeyeceğiz. Popülizm, günübirlik siyaset asla yapmayacağız, kardeşlik ve dayanışma ruhunu partimizde hakim kılacağız. Bu kapı sonuna kadar 7 den 70’e bütün halkımıza açık olacak. Önceliğimiz sevgi, saygı ve hizmet olacak. İlçemiz için; Sayın milletvekilimiz Mehmet ERSOY bey ve il başkanımız Cengiz TOKMAK beyin destekleri ile ilçemizi ekonomik ve sosyal açıdan halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek yapılması gereken bütün işleri yapmaya gayret edeceğiz. Milletvekilimize, il başkanımıza ilçemizdeki bütün eksikleri ileteceğiz, karşılanması için takipçisi olacağız. İnşallah Durağan’ı hak ettiği seviyenin daha üzerine çıkarmak için bütün gayretimizi göstereceğiz.” diye konuştu.

 Bu davanın neferi olmaktan onur duyuyoruz…

  Çınlar açıklamasında davanın neferi olmaktan onur duyduğunu belirterek; AK PARTİ 14 Ağustos 2001 de Türkiye’nin bahtı ak olsun diye yola çıkmıştır. Bu amaçla yola çıkanların omuzlarında ağır bir yük, yüreğinde sönmeyen bir sevda vardı. Vatan sevdası, millet sevdası, Türkiye sevdası vardı. O gün Sayın Genel Başkanımız; “Bizim mücadelemiz, bir şan, şöhret, makam ve mevki mücadelesi değildir. Bizim mücadelemiz, milletimizin hak arama mücadelesidir. Bunun için mübarek bir mücadeledir. “ diyordu. İşte Türkiye’yi muktedir ve müreffeh bir ülke konumuna taşıyan bu gayret ve bu inançtı. Bu inançla Türkiye, kısa süre içinde dünyanın en itibarlı, adından en çok söz edilen ülkesi oldu. Türkiye, devletiyle ve milletiyle alnı ak, başı dik bir ülke haline geldi. Türk insanı, Türkiye’yi yönetmenin, dünya barışını ve istikrarını yönetmek anlamına geldiğini öğrendi. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi, bu günden sonra da bu çatı altında öğrendiklerimizle, bu sevda yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu mücadeleye omuz vermekten, bu yolda ilerlemekten ve bu davanın neferi olmaktan onur duyuyoruz. Bu yolda asla yılmayacağımıza ve yorulmadan yürüyeceğimize söz veriyoruz. Bu vesile ile beni bu makama layık gören başta Ülkemizi dünya liginde üst seviyelere çıkaran sözüne itibar edilen bir ülke olmamızı sağlayan, dünyadaki mazlumların yılmaz savunucusu Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, teşkilat  Başkanımız Sayın Ekrem ERDEM bey,  Milletvekilimiz Mehmet ERSOY bey, İl Başkanımız Cengiz TOKMAK beye, Ak Parti il teşkilatına, desteklerini esirgemeyen ilçe halkımıza  şahsıma duyulan güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Layık olmaya çalışacağım. İlçemizde Ak Partiye hizmet etmiş, emek ve gönül vermiş, teşkilatımızın her kademesinde görev almış bütün parti teşkilatlarımıza yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyor, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2013, 14:28
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER