Hoşgeldin Ne Zaman Gidiysin?

Gerze Devlet Hastanesine gelen uzman doktorlar kendimi gidiyor, yoksa birilerimi alıyor?

Hoşgeldin Ne Zaman Gidiysin?

  Gerze Devlet Hastanesi açıldığından bu güne kadar atanan ve giden uzman ve pratisyen doktor sayısı o kadar çok ki haber yapmamıza rağmen isimleri biz bile aklımızda tutamadık. Gelen doktorlarımıza hoş geldin haberi yaparken giden doktorlarımıza ne zaman gittiklerini bilmediğimizden güle güle haberi yapamadık.

  Gerze Devlet hastanesinde pratisyen doktor sayısı 5 olması gerekirken mevcut 2 pratisyen doktorumuz var. Hal böyle olunca yetersiz olan uzman doktorlarımız, Hastane Başhekimi ve İlçe Sağlık Müdürü hastane acil nöbeti tutmakta. İlçe Devlet Hastanesine giden hastalarda sabaha kadar nöbet tutan doktorlardan hizmet beklemektedir.

  İlçemiz Devlet Hastanesinde pratisyen ve uzman birçok doktora ihtiyaç varken gelen doktorlarımız neden gidiyor sorusu akılları karıştırıyor. Son atanan dâhiliye uzmanı haftanın bir günü (Cuma) hastanemizde görev yaparken haftanın diğer 4 günü Sinop Devlet Hastanesinde görev yapıyor. Biz haberciler olarak bu soruyu yetkililere ve siyasilere soruyoruz çünkü acil hastaların dakikalara değil saniyelere ihtiyacı var.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 10:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

gerze hastahanesine doktor gelmesine ne gereği var insanların devletin sağlık hizmetinden yararlanması özel hastahanelere zarar ettirir...en iyisi milleti yontmak...

ali veli
ali veli - 10 yıl Önce

dikkat ediyorum atanan doktorların çoğunluğu fakülteden yeni mezun ya da tus u yeni bitirmiş yani mecburi hizmet için gelmiş ve hizmet biter bitmez gidiyo. peki haksızlar mı? pratisyen hekim olduğunda mecburi hizmet uzman hekim olduktan sonra yine mecburi hizmet yandaldan sonra tekrar mecburi hizmet. insanları sürekli mecbur ederek hizmet bu kadar alınır.

TC Gerze Gerzem
TC Gerze Gerzem - 10 yıl Önce

Buradan akp ve chp lı yetkililere seslenıyorum.Gerze devlet hastanesıne gelen doktorlar neden gidiyor yada neden gönderiliyor.cocuk.kadın dogum .dahılıye .cerrah .bu doktorlar geldı gitti başta Gerze beledıye başkanı ve akp chp il genel meclıs uyelerı.hastanemızın doktorlarına sahıp cıkın .cerrah geldı yenı gidecek dahılıye geldı yenı gıdecek .doktorlarımıza sahıp cıkmıyorsunuz ya Gerzeye Gerzelıye sahıp cıkın yada gerısını biliyorsunuz.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

şu anda yukarı hastanede acil kadrosunda sadece 1 doktor varmış.gonca hanımmış hastaneden sordum. halit bey ise toplum sağlığı yani aşağının doktoruymuş ama hastanedeki acilci gibi nöbet tutuyo şaşırdım. aşağıda kalıp yangelip yatmayıp hizmet verdüği ve alçakgönüllülüğü için saolasın doktorum. başkası olsa kendini gazetede reklam yapardı.

köylü vatandaş
köylü vatandaş - 10 yıl Önce

gerze hastanesine doktor gelse ne olur hastanemi otelmi belli degilonun için gerek yok hastaneye gidiyon görevli arıyosun tafrayla iş yaptırıyon herkesin keyfini bekliyosun hastane önce personelini denetlesin herkes parasıyla muayene oluyor biraz ilgi alaka olsun yetkililer onunla ilgilensin yeter

banner381
SIRADAKİ HABER