İl Başkanlığına Büyük İlgi

10 Ocak 2015’de yapılacak konkre için AK Parti Sinop il Başkanlığına şimdiden 10 aday adayı müracaat etti

İl Başkanlığına Büyük İlgi

  Yaklaşık 5.5 yıldır Sinop il Başkanlığı Yapan Cengiz Tokmak’ın 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağı söylentilerinin ardından, Sinop il Başkanlığı adaylığına aday adayı başvurusu arttı.

İl Başkanlığı aday adaylığına başta Eski AK parti il Başkanı ve Sinop il Başkanlığı kurucularından Kemal Albayrak olmak üzere Sinop Eski Belediye Başkanı Hamza İnce, Avukat Sefa Yalın, mevcut AK parti Sinop il Genel meclisi grup Başkan vekili Ali Çöpçü, Veteriner Faruk Şanoğlu, İş adamı Sedat Sever, Sigortacı İlhami Köseoğlu, İş adamı Bayram Gökmen ve İş adamı İsmail Tekin başvuruda bulundu.

Aday adayları ve Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, bugün saat 15.00 da yapılacak olan mülakat için Ankara’ya AK parti genel merkezine çağrıldılar.

Konuyla ilgili İl Başkanı Cengiz Tokmak “ Bu kadar aday adayının çıkmasına bende şaşırdım fakat bu partimiz için onur verici bir olaydır. Aday adayı olmak herkesin en doğal hakkıdır ama önce genel merkez mülakatından geçilecek ve ona göre 3 tane aday adayı belirlenecektir. Ve kongre de bu 3 aday adayı yarışacaktır “dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 11:17
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER