İlçe Başkanlığından Açıklama

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığından kamuoyuna duyuru.

İlçe Başkanlığından Açıklama

     Dün Türkiye’mizin ve bütün dünya ülkelerinin basın yayın organlarının üzerimize kilitlendiği bir gün oldu. MHP cephesi kullanılarak tabiri caizse bir erken seçim bombası kamuoyuna atıldı. Bugün içerisinde partili Cumhurbaşkanımızın, bilgisi haricinde geliştiği iddiasında bulunduğu bu olayı görüşmek üzere MHP ile görüşeceği bilgisi kendi ağzından kamuoyuyla paylaşıldı.

     Dün için farklı bir cepheden talihsiz bir gaf yapılarak; İYİ PARTİ’nin 26 Ağustosta olursa seçimlere katılamayacağı söylemi geldi ve ister istemez kamuoyunu salladı.

     Bilinçli yada bilinçsiz olarak yapılan bu gaf, fırsat kollayanlar için algı operasyonlarına zemin hazırladı ve her ne hikmetse (!) olağan yada olağanüstü kurultaylarımız dahil olmak üzere, sel olup akmışlığımızı Türkiyeden gizleyenler hiç vakit kaybetmeden sosyal medyada ve Ulusal basında bu gafı kullanarak partimize yer verdi. Kamuoyunda bir algı yaratarak İYİ PARTİ’nin seçimlere giremeyeceğini insanlara yanlış bilgilendirmek suretiyle defalarca kez çeşitli organlardan yayınladılar.

     İşin aslına gelmek gerekirse YSK ve siyasi partiler kanununda seçime girilebilirlik şartlarını 10 ARALIK 2017 itibariyle sağlamış olan İYİ PARTİ, yasal süre olan 10 HAZİRAN 2018’den sonra yapılacak her türlü Baskın, Erken yada Olağan seçime girebilecektir…

     İYİ PARTİ teşkilatı olarak, tabiri caizse, yangından mal kaçırır gibi, daha önce ki sözlerini yutturan erken seçim kararını normal karşılıyoruz. Hatta seviniyoruz da. Çünkü bizim için değişen tek şey sloganımız olacaktır. “TÜRKİYE İYİ OLACAK” diyorduk, şimdi ise sevinçle sloganımızı değiştirip “TÜRKİYE ERKEN İYİ OLACAK” diyoruz.

    Bu erken seçim bombasını siyasi açısından da değerlendirmek gerekirse, teşkilatımız ayrı bir mutlu olmuştur. Çünkü kurulamaz denilen, örgütlenemez denilen, kurultay bile yapamaz denilen, barajı bile aşamaz denilen, proje partisi çamurları atılıp sonra o sözleri yediren bir partiydik…

    Kuruluşumuzdan bu güne bakıyorum da KURULDUK, ÖRGÜTLENDİK, KURULTAYIMIZI YAPTIK. Anketler ortada. 16 yıllık iktidarı ittifak yapmak zorunda bırakıp, bununda çözüm olamayacağı kanaatine vardırıp, daha fazla güçlenmemize imkan sağlamamak için erken seçim kararını bile düşündürecek hale getirdik.

    Sözü fazla uzatıp konuyu dağıtmadan ve siz değerli kamuoyunu sıkmadan tekrar etmem gerekirse;

İYİ PARTİ YASAL OLARAK 10 HAZİRAN 2018 VE SONRASINDAKİ HERTÜRLÜ SEÇİMDE “TÜRKİYEYİ İYİ YAPMAK İÇİN” VAR OLACAKTIR…

    Saygılar sunar, İYİ günlere biran önce ulaşmamızı Yüce Allahtan niyaz ederim…

İYİ PARTİ Gerze İlçe Başkanlığı adına

Başkan Yardımcısı

Yavuz YİĞİT

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
nasiiiii.......
nasiiiii....... - 6 yıl Önce

asla siyaseti sevmem tarafta değilim görünen köy klavuz istemez sizde bilmem yüzde 2 veya üç gibi oy alında boyunuz ölçüsünü alın ondan sonrada süresiz susarsınız.

BarokTurk
BarokTurk @nasiiiii....... - 6 yıl Önce

kervan yürür kervan

Yavuz Yiğit
Yavuz Yiğit - 6 yıl Önce

Gerzemizin diğer gazetenizde yorumunuza cevap bıraktım :)
İsterseniz burayada yazarım tabiki. Diğer sitede siyasetten anlamam yazmışsınız buradada siyaseti sevmem demişsiniz. Neyse buna takılmıyorum. %2-3 oy alır demeniz zaten siyasetten anlamam deyişinizi kanıtlıyor. %2-3 alacak birton parti varken hiçbiri elayak dolaştırtmadı bu ülkede. Keşke siyasetten anlamam diyenler e-devlet üzerinden başvuru yapsada oy hakkını iade etse. Çünkü ne geliyorsa anlamam diyenden oluyor.

nasiiii.....
nasiiii..... - 6 yıl Önce

topuklu efe daha önce ki hükümetlerde var idi türkiye yi iflasa götüren ekibin içinde idi.

Levent YİĞİT
Levent YİĞİT - 6 yıl Önce

Zaten Genel Başkan, bizim için erken seçim adına hiç bir problem teşkil etmediğini beyan etmişti. Tüm teşkilatlar hazırdır. Türkiye İYİ olacak !..

Özkan saatci
Özkan saatci - 6 yıl Önce

ALLAH'IN izni ile TÜRKIYE IYI olacak

Orhan
Orhan - 6 yıl Önce

Erken seçime bu kadar sevinen bir parti daha gelmemiştir sanırım. TÜRKİYE ERKENDEN İYİ OLACAK İNŞALLAH...

Filiz mızraklı
Filiz mızraklı - 6 yıl Önce

Genel başkanımızı destekliyoruz.

İyiler var Cengiz
İyiler var Cengiz - 6 yıl Önce

Bu erken seçim kararı biz yeni kurulmuş parti olsakta üstünden kalkacak güç irade var halkın değişim şart ilkesiyle güzel refah dolu günlere göreceğiz inşAllah bu Türkiye'de İYİLer var

Havar topal
Havar topal - 6 yıl Önce

Topuklu efe gümbür gümbür geliyor sıkıntı durun İYİ ler


banner381
SIRADAKİ HABER