İlk Bağış Aday Adayından

Gerze Yaşlılar evine ilk bağış Cemalettin Yılmaz’dan

İlk Bağış Aday Adayından

  Yardımseverliği ve girişimci kişiliği ile tanınan İşadamı-CHP Sinop Milletvekili Aday adayı Cemalettin Yılmaz bir yandan seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da yardımlarına devam ediyor. Cemalettin Yılmaz Gerze Belediyesi tarafından başlatılan yaşlılar evi inşaatı yardım kampanyasının ilk bağışçısı oldu.

  Sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret eden CHP Sinop Milletvekili aday adayı Cemalettin Yılmaz görüşme sırasında Gerze Yaşlılar evi ile ilgili Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından yardım kampanyası başlatıldığını öğrendi. Cemalettin Yılmaz ziyaret sırasında bin liralık bağışta bulunarak kampanyanın ilk bağışçısı oldu. Cemalettin Yılmaz bunun bir sembolik bağış olduğunu belirterek “ bu projeyi çok önemsiyorum. Kampanyaya yaptığım bu yardım tabi ki sembolik bir anlam ifade ediyor. Bu burada kalmayacaktır. Ayrıca İstanbul’da bulunan iş çevrelerini de bu konuda harekete geçireceğim. Kampanyaya kısa sürede önemli bir katkı sunacağıma inanıyorum “ dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı CHP Sinop Milletvekili Aday adayı Cemalettin Yılmaz’ı belediyeye ait yaşlılar evi inşaatına götürerek burada inşaatla ilgili bilgi verdi ve kampanyanın ilk bağışçısı olarak teşekkür etti. Cemalettin Yılmaz burada yaptığı açıklamada “ Sayın Osman Belovacıklı Gerze ilçemize sunduğu hizmetleri ile mükemmel bir başarı yakalamıştır. Ayrıca geçmişte bu güne Gerze ilçemiz için yaptığı mücadeleler ortadadır. Gerek başkanlık öncesi Gerze doğasının korunması ve gerekse termik santral ile ilgili mücadele içindeki yeri ile benim gözümde efsaneleşmiştir. “ şeklinde konuştu. Cemalettin Yılmaz yaşlılar evi ile ilgili çağrıda da bulunarak “ sadece Gerzeli değil, tüm Sinopluların Gerze yaşlılar evinde bir tuğlasının olması, bir şeyleri birlikte başarma ve paylaşma anlamında çok önemlidir “ dedi.

Gerze Yaşlılarevi inşaatı ile ilgili İş Bankasında TR 6400064000 0017 4220 3590 50, Halk Bankasında TR860001 2009 6970 0007 0000 26 ve Ziraat Bankasında TR80 0001 0002 2426 6742 4350 18 nolu hesaplara yardımda bulunulabiliyor.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 12:39

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 9 yıl Önce

sayın başkan, geruze otelini zararına işletmeye devam ederek üzerimize yüklediğin yük yetmezmiş gibi şimdi de elde para olmadan seçim yatırımı olarak temelini attığın yaşlılar bakımevini üzerimize yüklemek istersin. bu kadar da kurnazlık pes doğrusu. gka

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 9 yıl Önce

bu arada sayın başkan hatırlatmak isterim. belediye resmi internet sitesi üzerinden "vefat eden hemşehrilerimize cenab-ı haktan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. osman belovacıklı" gibi bir banner reklam döndüren ilk ve tek belediye başkanının sen olduğunu düşünüyorum. kim önce kim sonra bilinmez ama yaşlısı var, hastası var. böyle ölümü çağırır gibi peşin peşin ödenen ve biraz da reklam kokan taziye mesajları pek hoş olmamış. benden söylemesi.gka

banner381
SIRADAKİ HABER