İlk Miting Saadet Partisinden

İlk açık hava mitingi Saadet Partisinden

İlk Miting Saadet Partisinden

22 Mart 2018 Cuma saat 14 00 da Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu’nun konuşmasının ardından Gerze Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yavuz konuşmasında şunlara yer verdi.

Sevgili Gerzeli hemşerilerim sizleri en kalbi, en derin muhabbetlerimle selamlıyorum.

Bendeniz Mehmet Ali Yavuz, Saadet Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı olarak huzurunuzdayım. Derdim belediye başkanı olmak bir makamda oturmak değil. Ekmeğini yediğim, havasını teneffüs edip suyunu içtiğim memleketime hizmet etmek, gelişmesine katkı sağlamak ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirebilmektir derdim. Bu yüzden seçim startı verilir verilmez koştum geldim. Kapı kapı dolaşıp sizlerin teveccühünü kazanmaya çalışıyorum.

Gerze’ye dair projelerim var.

Dürüst belediyecilik sloganıyla yola çıktık. Dürüstlük lafla olacak iş değil, o yüzden SE-DE projesini geliştirdik. SE-DE ne demek, seçtiğini denetle demektir. Belediyeye mal ve hizmet alımını halka duyuracağız. İhale salonları internet ortamında seyredebilir olacak.

Belediyeyi alır almaz halk meclisini kuracağız. Kuracağımız bu meclisle ilçe halkı dinlenecek yolsuzluk yapan, vatandaşı kandıran yerinde dinlenecek ve çözüme kavuşturacağız.

Kıymetli kardeşlerim malumunuz tüm ülkemizin başlıca sorunu ekonomidir. Yerel yönetimler bu konuda tam yetkili değil biliyoruz. Ama sorumluluğu da üzerimizden atamayız. Bu bağlamda ev hanımlarımızın evde kendi ev el emekleri ve göz nuruyla ürettikleri her türlü ürünleri satabilmeleri El Emeği Katkı Pazarı Kuracağız.

Muhterem kardeşlerim, kıymetli Gerzeliler biliyoruz ki esnaf ve zanaatkarımız ekonomimizin taşıyıcılarıdır. Ama bugün ekonomik sıkıntıyı en fazla onlar göğüslemek zorunda kalıyor. Özellikle küçük atölye ve oto sanayi, imalat gibi üretim yapan esnafımıza belediye öncülünde Kooperatif usulü organize alanları planlayacağız. Bu arada balıkçı esnafını unutamayız. Gerze’miz denize kıyısı olan bir ilçedir dolayısıyla balıkçı esnafımız da çok fazladır. Ama hak ettiği ilgiyi gördüğünü söyleyemeyiz. Balıkçılarımıza balıkçı çarsı kurarak satışlarını hızlanmasını sağlayacağız.

Yine belediyemiz tarafından yapılacak ve işletilecek olan sosyal tesisler yapacağız.

Sevgili hemşerilerim zaman dar işimiz çok maalesef. Sözlerime son vermeden ihtiyaç sahibi ailelerimiz için geliştirilmiş projemizden de kısaca bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz ki belediyeler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak ve kömür yardımı yapıyorlar. Halbuki bizim medeniyetimiz beze yapılan yardımın gizli olması gerektiğini öğütler. Buna matuf olarak biz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her ihtiyaç sahibinin durumuna göre limit tanımlanmış GERZE KART vereceğiz.

Gelecek güzel günlerde buluşmak ümidiyle Allaha Emanet olunuz saygılarımla.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Demir Gezer.
Demir Gezer. - 5 yıl Önce

Beyhude .

Sadettin kutlu
Sadettin kutlu - 5 yıl Önce

Samimi dava adamlarını tebrik ederim Hamit beye selam ederim

banner381
SIRADAKİ HABER