İlknur Kara Adaylığını Açıkladı

CHP İlçe Başkanı İlknur Kara kongrede CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlknur Kara Adaylığını Açıkladı

CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, CHP’nin 14-15 Kasım 2015 tarihlerinde yapılacak mahalle delege seçiminin ardından yapılacak olağan ilçe kongresinde yeniden CHP Gerze İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Adaylığı ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada Kara;

CHP’li seçmenin şahsıma gösterdiği teveccühle aday olduğum ve 2008 yılı Aralık ayından beri yürütmekte olduğum Gerze İlçe Başkanlığına, parti tabanından gelen yoğun istek ve destekler sonucu yeniden aday olmuş bulunmaktayım. Partimin her kademedeki mensupları ile gönül birliği içinde 7 yıldır sürdürmekte olduğum görevim esnasında, 2 Belediye Başkanlığı seçiminden adayımızı Belediye Başkanlığına taşıyarak, yine bu süreç içerisinde girdiğimiz 3 Genel Seçimde birinci sıra adayımızı TBMM’ ne göndererek yüzümüzün akıyla çıktığımız inancındayım.

Ulu önder Atatürk’ün kurduğu bir partinin sorumluluğunun farkında olan CHP’lilik bilinciyle, bugüne kadar yüklenmiş olduğum misyonumu layıkı ile yerine getirdiğime olan inancımla CHP Gerze İlçe Başkanlığı görevine tekrar adayım” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 13:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
chpli candan
chpli candan - 8 yıl Önce

sayın nur hanım.sonuç bence belli. size şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Mustafa Kemal
Mustafa Kemal - 8 yıl Önce

senin gibi gerze sermaye gdüşmanlarına kendimizi yedirmeyeciğize yemin ederimm

Ali Vacit Tokmak
Ali Vacit Tokmak - 8 yıl Önce

gerze chp örgütünde değişim ve dönüşüm yaşanmakta olduğunu görmekteyim. şimdiki ilçe başkanı i̇lknur kara tekrar aday. bir başka bayan aday, şengül çalışkan şahin de aday olduğunu açıkladı. bu oluşum gerze siyasi tarihinde ilk defa oluyor.her iki aday erkekleri çok gerilerde bıraktıkları ve örgütlü mücadelede önde ve de yürekli oldukları için kutlar, başarılı olmalarını dilerim. chp ilçe örgütünün kadın başkan adayları, ilçemizdeki diğer partilere de ilk örnek olmalarından dolayı yürekten onları alkışlıyorum...her ikinizin de yolunuz açık ve aydınlık olsun...

banner381
SIRADAKİ HABER