İnceoğlu Sert Konuştu

Kadın Kolları Başkanı Hacer İnceoğlu hükümeti eleştirdi.

İnceoğlu Sert Konuştu

  CHP Sinop il Kadın Kolları Başkanı Hacer İnceoğlu 15 Ocak 2015 Perşembe günü saat 14 00 de parti il binasında yapılan CHP İl Kadın Kolları Danışma toplantısında hükümete yüklendi.

İşte İnceoğlu’nun konuşma metni:

Değerli yol arkadaşlarım, il kadın kolları danışma toplantısına hepiniz hoş geldiniz.

Ülkemiz tarihinin en zor ve çetin günlerini yaşamaktadır. Yolsuzlukların, hırsızlıkların ayyuka çıktığı, Adaletsizliğin neredeyse bir yönetim biçimi halini almaya başladığı, hukuksuzluğun ve yoksulluğun halkın kaderi haline getirilmeye çalışıldığı bu dönemde, parti örgütümüz tüm kademeleriyle bu düzen in karşısında muhalefet etme görevini layıkıyla sürdürmektedir.

Ülkemiz iktidar eliyle yalnızca ulusal alanda değil, uluslararası alanda da olumsuz bir izlenim yaratmakta ve Türkiye Cumhuriyetinin bütün kazanım ve birikimleri adeta sonlandırılmak istenmektedir.

Bu zihniyet yalnızca bilime, sanata, felsefeye değil, aynı zamanda emek dünyasına, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve hatta doğaya karşı politikalar üreterek eşitsizlikleri artırmakta ve dayanışma duygularını köreltmektedir. Bu zihniyetin öncelikli hedefleri arasında ise kadınlarımız gelmektedir.

Kadınlarımızın Cumhuriyetle birlikte elde ettiği tüm ayrıcalıklar ve kazanımlar AKP eliyle hedef haline getirilmeye çalışılmaktadır.

Bütün bu olumsuz şartlar ve siyasi iklime karşın, Cumhuriyet Halk Partisi tüm örgütüyle mücadeleye devam etmekte ve ülkenin daha iyi, daha özgür, daha adil ve eşitlikçi bir hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu noktada kadınlarımızın yeri mücadele saflarının en önüdür. Yerel seçim sürecinde de gördüğümüz gibi kadınlarımız gece gündüz demeden, hiçbir karşılık beklemeden, yorulmaksızın çalışmışlar ve partimizin düşüncelerini ve projelerini halkımıza ulaştırmışlardır.

 Genel seçimlerde de aynı özveriyle çalışılacağına inancım tamdır.

Bugün partimizin mücadelesi her şeyden önce bir vicdan mücadelesidir, ahlak mücadelesidir, temiz bir toplum ve siyaset mücadelesidir. Bu mücadelede kadınlarımızın varlığı ve kararlılığı en büyük güvencedir. Bizlerin göstermiş olduğu çaba ve azim Cumhuriyet Halk partisinin ülkemizin geleceğinde belirleyici olacağının da en önemli göstergesidir.

Bizler yaptığımız çalışmalarla partimizin,  halkımızın vicdanına taşımakla kalmıyor, aynı zamanda emeği sömürülen,  şiddete maruz kalan, ikinci sınıf yurttaşlara dönüştürülmek istenen bütün kadınlarımıza da örnek oluyoruz. Bizler her gün onlarca kadının öldürüldüğü, kamusal alandan soyutlanmaya çalışıldığı, sosyal hayatın içinde özgürce yaşamasının engellendiği bir ortamda bütün kadıların da umuduyuz.

Sevgili yol arkadaşlarım katılımlarınız ve önerileriniz için şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 13:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER