İş Adamından Bilardoya Tam Destek

Sinoplu İş Adamı Cemalettin Yılmaz Bilardo sporuna tam destek vereceğini açıkladı.

İş Adamından Bilardoya Tam Destek

  Modi spor kulübünün düzenlediği basın toplantısına katılan İş Adamı Cemalettin Yılmaz Bilardo sporuna tam destek vereceğini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Modi Spor Kulübü Başkanı Nurettin Karakurt, Milli Sporcular Ömer ve Berkay Karakurt, Bilardo sporcuları ve gazeteciler katıldı. Gerçekleşen Basın toplantısından konuşan Modi Bilardo spor kulübü Başkanı Nurettin Karakurt şunları söyledi; “Uzun yıllardır bilardo sporu ile iç içe olan Modi spor kulübü, bu gün itibari ile bakıldığında bilardo sporuna ivme kazandırarak bir oyun statüsünden çıkarmış ve gerçek, hak ettiği değeri kazandırmıştır. Bilardo denildiğinde artık oyun değil spor akla gelmektedir ve doğru olanda budur. Kulübümüz bilardo sporunda İlimizi ve Ülkemizi dünya arenasında iyi dereceler ile temsil etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Ancak; taktir edersiniz ki bunlar kolay olmuyor, bu zamana kadar bizlere desteklerini esirgemeyen spora gönül vermiş özel ve tüzel kişilere teşekkür ediyorum. Ben ve ailem uzun yıllardır zor şartlar altında bilardo sporunun gelişimi için mücadele ediyoruz. İşte tam bu noktada Sayın Cemalettin Yılmaz Bey ile karşılaşma şansı yakaladık, kendisine bilardo sporunda karşılaştığımız zorlukları anlattım. Sağ olsun bizleri uzun uzun dinledi ve bizlere destek vereceğini açıkladı. Kendisine sizlerin aracılığı ile, öncelikle bir bilardo eğitmeni olarak, bir baba olarak, bir Sinoplu olarak huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Basın toplantısına katılan İş Adamı Cemalettin yılmaz Sporun bir diğer özelliği ise İnsanın aklı çalıştırdığına dikkat çeken Yılmaz yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;  Sporun insana kattığı derler ve artılarını göz ardı etmek mümkün değil, mesela sizlere tavsiyem, bir oyun olarak görülen “biriç”, “snooker” , “bilardo” “ satranç” oynamanız. Bu sporlar insan beyninin gelişiminde çok çok önemli. Bu bağlamda inşallah yapacağımız bu atılım Sinop için faydalı olur.  Global olarak belirtmeliyim ki spor özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korur. Eğer gençlerimiz kötü alışkanlıklardan kurtulursa Ülkeye verilebilecek en iyi hizmettir. Bu yüzden bu arkadaşlarımız bilardoya, snooker’a itelim ve bu sporları gençlerimize sevdirelim. Bu atılan somut adımlardan sonra gençlerimiz buraya gelmeli, bu sporla birlikte gençlerimiz beyinlerini boşaltmalı ve zihinlerini açmalı. Bu noktada Modi Spor Kulübü Başkanını göstererek; sizlere bu anlamda büyük görevler düşmektedir dedi. Sporcularımız maalesef ekonomik yönden kıvranıyorlar, bunun öncelikli olarak çözülmesi gerekli. Sporcularımıza gereken ve hakkettiği desteği verdiğimizde inanıyorum ki Ülkesi için yapabilecekleri çok şeyler var.

CHP Milletvekili Aday Adayı ve İş Adamı Cemalettin Yılmaz konuşmasının sonunda ise eğer sizler teveccüh gösterip beni seçerseniz, Meclise gönderirseniz, eğer ben iktidar olursam, iktidara mensup bir Milletvekili olursam, önünüzü anormal derecede açarım. İşte o zaman derim ki; ne şikayetin var?  Hedefe gitme anlamında ne sorunlarınız var? Diye sorarım ve hepsini yerine getirim diyerek siyasi hedeflerini anlattı. Basın toplantısının sonunda Modi Spor Kulübü Başkanı Nurettin Karakurt İş Adamı Cemalettin Yılmaz’a plaket takdim etti. Son olarak ta Milli Sporcu Ömer Karakurt günün hatırası olarak Cemalettin Yılmaz’a “ıstaka” hediye etti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 16:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER